Barcelona chair: genieten in stijl

Wilt u uw slaapkamer, woonkamer of kantoor smaakvol en in stijl inrichten? Dan is de Barcelona eetkamerstoel een juiste keuze. De Barcelona chair is één van de bekendste (design)stoelen die ooit gemaakt is. Mede door het tijdloze design kan de stoel een waardevolle plek innemen in ieder in te denken interieur. Luxe, comfort en ruimte zijn kernbegrippen die ons te binnen schieten wanneer er gesproken wordt over de fauteuil Barcelona.

Barcelona chair: de historie

De Barcelona Chair is ontworpen in 1929 door Ludwig Mies van der Rohe. De stoel nam een plek in bij de wereldtentoonstelling in Barcelona in 1929. Oorspronkelijk is de Barcelona chair ontworpen voor het Duitse paviljoen, maar tot op heden is de stoel in het bezit van diverse gebruikers. De vorm van de fauteuil Barcelona is geïnspireerd op een traditionele Romeinse stoel: de zogeheten Sella Curulis. Dit betreft een antieke vouwstoel met (in kruisvorm) geconstrueerde stalen poten. De Barcelona eetkamerstoel is een nieuw model, gebaseerd op de Barcelona Chair.

Kenmerken van de Barcelona stoel

De Barcelona chair straalt elegantie, eerlijkheid en functionaliteit uit. Naast het unieke design is de Barcelona stoel van zeer hoge kwaliteit. Dit komt doordat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen (waaronder duurzaam kunstleer). De onderkant en de achterkant van de stoel zijn keurig afgewerkt. Kussens zijn door middel van riemen en drukknopen goed vastgezet aan het frame van de Barcelona chair.

Barcelona Chair Premium White Leather 1

Barcelona Eetkamerstoel bij Cavel Design

Heeft u interesse in de Barcelona Eetkamerstoel? Cavel Design biedt u de Barcelona eetkamerstoel aan in de kleuren witcognac/bruin en zwart. De stoel is geschikt voor in verschillende ruimtes: voor in een kantoorruimte tot aan een wachtruimte. De stoelen zijn bij ons verkrijgbaar in de webshop al vanaf 129,-

Bestel de Barcelona stoel en profiteer onder andere van een gratis verzending!

Bent u benieuwd of de fauteuil Barcelona mooi staat in uw huis of op uw werkplek? Bij Cavel Design krijgt u de mogelijkheid voor een proefplaatsing. Klik op uw gewenste stoel en kies de optie ‘proefplaatsing’.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.