Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30

DSR Chair details

De DSR Chair: details van de stoel

De DSR Chair behoort tot één van de hardlopers bij ons. Het leek mij leuk om jullie wat meer informatie over de details te geven. U wil tenslotte toch ook weten wat u in huis haalt?

Materiaaldsr chair details rood

De DSR is zoals het echte productie model. De zitting is van gegoten polypropleen 85% gecombineerd met 15% polyester. Doordat het gecombineerd is, biedt het de stoel veerkracht/stevigheid. Ook voorkomt het verkleuren.

Zitting

De zitting is door en door gekleurd. Dat wil zeggen dat het materiaal gekleurd is en niet slechts afgewerkt met een kleur lak. Het ijzerwerk van de Chineze replica’s is vaak slechter. De afwerking van de chroomlaag is ook niet optimaal. Een klein voorbeeld is hoe het gepuntlast is. De afwerking van de zitting bij de randen is heel erg ruw. Dit komt door de slechte afwerking bij de rand van de mal.

Afwerking

Bij de DSR die wij aanbieden wordt er veel aandacht besteedt aan de afwerking van de stoel om het zo optimaal mogelijk te krijgen. Wij zeggen niet voor niks dat kwaliteit bovenaan ons lijstje staat. Als de kwaliteit niet op zijn best kan zijn bieden wij het ook niet aan.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wil u de DSR ook graag in uw woning en/of op kantoor? Klik dan hier om te bestellen.