bereikbaar

De DSW stoel: een tijdloos design in de nieuwste kleuren

De DSW stoel: een tijdloos design in de nieuwste kleuren

De DSW stoel is hét helemaal op dit moment!
De stoelen zijn bijna niet aan te slepen en dat snappen wij wel. De stoel is tijdloos, maar toch modern. Door de gekleurde zitting, gecombineerd met houten poten past de stoel in ieder interieur. Voor een originele Eames DSW stoel betaalt u al snel €378! Maar niet getreurd, wij snappen namelijk dat niet iedereen zo’n dikke portemonnee heeft… Daarom verkopen wij bij Cavel Design een prachtige replica van de Eames DSW stoel en dat voor maar €59. Dus, kiest u voor een kwalitatief mooie uitstraling voor een lager budget? Dan is de DSW stoel van Cavel Design een perfecte keuze. Ze staan mooi aan iedere eettafel, maar functioneren ook prima als bijzetstoel.

Een andere reden om uw replica Eames DSW stoel bij Cavel Design te bestellen is omdat wij beschikken over NEGEN verschillende kleuren!
De kleuren die wij hebben zijn:

Dat zijn er nogal wat hè? Dat vinden wij ook! En wat zo leuk is aan zo veel verschillende kleuren? U kunt ze allemaal met elkaar combineren. Vindt u dat iets te bont? Dan kunt u voor twee kleuren kiezen om zo een leuk verschil te creëren aan uw eettafel, maar toch met enige rust. Houdt u het liever helemaal rustig dan kiest u voor één kleur. Alles opties zijn mogelijk en dat maakt de DSW chair juist zo leuk. Wij zijn in ieder geval helemaal fan, u ook?

NieuwDSW stoel zwart
Als laatste is er ook nog een nieuwtje over onze DSW stoel die ik u niet wil onthouden. Voorheen kon u alleen kiezen voor naturel kleurige poten, maar inmiddels hebben we ons keuzeassortiment voor de poten uitgebreid. U kunt nu ook kiezen voor walnoot kleurige poten. Deze zijn donkerder van kleur. Dit maakt dat er nog meer mix en match mogelijkheden zijn! Wat is uw perfecte combinatie?

Specificaties DSW stoel Cavel Design:
De zitting is gemaakt van polypropleen en polyester waardoor de stoel oersterk maar ook licht flexibel is. De hoogte van de stoel is 81,5 cm, de breedte van de stoel is 46,5 en de diepte is 55cm. De zithoogte van de stoel is 45 cm.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.