EA 217: geschikt voor in ieder kantoor

Wanneer u ‘zittend werk’ heeft is een goede houding zeer belangrijk. U wilt natuurlijk een buitengewoon comfort en onder andere rugklachten voorkomen. De EA 217 speelt goed in op deze wensen: de bureaustoel past zich geheel aan het lichaam aan waardoor u zich optimaal kunt ontspannen. Daarbij kan het gewicht worden afgesteld door middel van het kantelmechanisme. De EA 217 is luxe en eigentijds, waardoor de stoel bijzonder geschikt is voor ieder in te denken kantoor.

Historie van de EA 217 Bureaustoel

De Vitra EA 217 (Soft Pad Chair) is in 1969 ontworpen door Charles & Ray Eames. De bureaustoelen lijken op de stoelen uit de Aluminium groep, maar er is wel degelijk verschil. De Eames EA217 uit de Soft Pad Chairs zijn namelijk nóg zachter en luxueuzer. De bureaustoel is gemaakt van top-grain runderleer in combinatie met zachte kussens. Het materiaal is van zeer hoge kwaliteit en garandeert u een lange levensduur. De EA217 lijkt op de EA219, maar onderscheid zich door haar minder hoge rugleuning.Softpad EA 217 bureaustoel zwart leer

Luxe bureaustoel bij Cavel Design

Bij Cavel Design bieden we u replica modellen aan van de Eames EA 217 tegen scherpe prijzen. Deze zijn perfect afgewerkt tot in detail en daardoor lijken ze sterk op de oorspronkelijke modellen. De Vitra EA217 replica beschikt over een zwarte gasveer om de zitting te verstellen, een metalen knop voor de neigdruk en een platte hendel om de hoogte te verstellen. Bij dit laatstgenoemde wordt ook vaak een chromen knop gebruikt. Al met al heeft de bureaustoel een prachtig en eigentijds design en biedt deze u veel comfort.

Bekijk hieronder de stoelen die wij u onder andere aanbieden. Wij sturen u de EA 217 gratis op en geven u een mogelijkheid tot proefplaatsing. Bekijk hier het volledige assortiment om uw gewenste keuze te kunnen maken. Neem contact met ons op indien u nog vragen heeft, wij helpen u graag verder.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.