[NIEUW] Eames DCW Chair By Cavel Design

Heb je het al opgemerkt? Er is een nieuwe trend gaande in interieurland! Houten meubelen en Scandinavische designs zijn al een tijdje een trend en ook de houten stoelen zien we steeds meer terugkomen in de woonbladen. Soms 1 type stoel in 1 kleur stijlvol aan een grote tafel en soms speels meerdere modellen en kleuren gecombineerd. Ook wij zijn continu bezig met ons assortiment aanpassen en inspelen op de nieuwe woonbehoefte. En daarbij mag de Eames DCW chair niet ontbreken!

Uniek, comfortabel en stijlvol

De Eames DCW chair is een houten design eetkamerstoel welke zeer comfortabel zit en waarmee je ook echt iets unieks in huis haalt. De Eames DSW en DAW stoelen bijvoorbeeld zie je in veel interieurs voorbij komen, dat is met de DCW niet het geval. De DCW uitvoering is namelijk een nieuwe trend! De elementen van de DCW zijn volledig gevormd uit multiplex met een keuze uit essenhout fineer of walnoot fineer. Het is een vintage stoel welke een warme en vertrouwde uitstraling heeft. Maar door het unieke gebruik van multiplex is de DCW een echte blikvanger! Jij en je gasten kunnen uren natafelen aan deze stoelen dankzij de comfortabele vormgeving en de rubberen shockmounts. Wij van Cavel Design zijn in ieder geval zeer trots op deze nieuwe aanwinst in ons assortiment.eames dcw chair replica

Eames DCW chair replica

Wij hebben natuurlijk eerst ons huiswerk gedaan en gekeken naar hoe het origineel bedoeld was, voordat we met de Eames DCW stoel replica kwamen. Daarbij waren de belangrijkste aspecten de kwaliteit van de walnoot- en essen fineer, de rubberen shockmounts waarmee de zitting gemonteerd is en de overall vormgeving. Wij zijn overtuigd van onze DCW stoel en de optimale comfort die de stoel te bieden heeft. Ben jij al overtuigd?

Gratis levering en montage

De Eames DCW Chairs zijn klein verpakt in onderdelen, maar Cavel Design zorgt ervoor dat de stoelen netjes gemonteerd worden bij levering. Dit is volledig gratis en behoort natuurlijk tot de service. Zie jij je ook al zitten op de Eames DCW Chair, bestel hem dan nu!

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.