Eames EA119 Replica: afgewerkt tot in detail

Bent u op zoek naar een bureaustoel met een hoge rugleuning die ook nog eens zeer comfortabel zit? Dan is de Eames EA119 bureaustoel een geschikte keuze. Deze stoel heeft een eigentijds design, waardoor deze zowel geschikt is voor zakelijk als privégebruik. In ieder interieur zal de EA119 een waardevolle plek kunnen innemen. De afstelmogelijkheden zorgen er daarbij voor dat de stoel een perfecte zitvorm heeft.

Eames bureaustoel EA 119 en het materiaalgebruik

De Vitra EA 119 bureaustoel is door Charles & Ray Eames ontworpen. De EA 119 is een prachtig design geïnspireerd op deze originele uitvoering. De basis van de stoel bestaat onder andere uit verchroomt staal. Tevens is er een rundleren zitting gespannen, bij ons verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, en grijs. De bekleding is voorzien van ribmotief stiksel: deze kenmerkt ook wel het prachtige design van de stoel. Verder beschikt de EA 119 over een prachtige 5-ster voet (spiegelglans verchroomt met daarin semi-softwielen).Eames EA 119 zwart leer bureaustoel

Eames EA119 bij Cavel Design

Net als bij alle andere meubels van Cavel Design is de EA 119 wederom perfect afgewerkt tot in detail. Dit is bovendien ook hetgeen waar we naar streven. Wij bieden u de bureaustoel aan vanaf 265,- tegen een gratis verzending.

Wilt u graag checken of de bureaustoel mooi staat in uw interieur? Wij geven u de optie tot een proefplaatsing. Klik daarvoor op uw gewenste stoel en kies voor de mogelijkheid ‘proefplaatsing’.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.