Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30

Eames EA119 Replica: afgewerkt tot in detail

Bent u op zoek naar een bureaustoel met een hoge rugleuning die ook nog eens zeer comfortabel zit? Dan is de Eames EA119 bureaustoel een geschikte keuze. Deze stoel heeft een eigentijds design, waardoor deze zowel geschikt is voor zakelijk als privégebruik. In ieder interieur zal de EA119 een waardevolle plek kunnen innemen. De afstelmogelijkheden zorgen er daarbij voor dat de stoel een perfecte zitvorm heeft.

Eames bureaustoel EA 119 en het materiaalgebruik

De Vitra EA 119 bureaustoel is door Charles & Ray Eames ontworpen. De EA 119 is een prachtig design geïnspireerd op deze originele uitvoering. De basis van de stoel bestaat onder andere uit verchroomt staal. Tevens is er een rundleren zitting gespannen, bij ons verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, en grijs. De bekleding is voorzien van ribmotief stiksel: deze kenmerkt ook wel het prachtige design van de stoel. Verder beschikt de EA 119 over een prachtige 5-ster voet (spiegelglans verchroomt met daarin semi-softwielen).Eames EA 119 zwart leer bureaustoel

Eames EA119 bij Cavel Design

Net als bij alle andere meubels van Cavel Design is de EA 119 wederom perfect afgewerkt tot in detail. Dit is bovendien ook hetgeen waar we naar streven. Wij bieden u de bureaustoel aan vanaf 265,- tegen een gratis verzending.

Wilt u graag checken of de bureaustoel mooi staat in uw interieur? Wij geven u de optie tot een proefplaatsing. Klik daarvoor op uw gewenste stoel en kies voor de mogelijkheid ‘proefplaatsing’.