Waarom wij fan zijn van de Eames Lobby Chair

De Eames Lobby Chair zit nu alweer een jaar in ons assortiment en wij zijn fan. Ook steeds meer klanten weten deze prachtige, maar vooral comfortabele Eames stijl bureaustoel te vinden. We krijgen veel positieve feedback over de stoel van onze klanten. En daarom willen we de Lobby Chair eens extra onder de aandacht brengen.

Multifunctionele stoel

De Eames Lobby bureaustoel is afgeleid van de Eames Lounge Chair. De stoel is in opdracht van Rockefeller center in New York gemaakt. Zij wilden een kleinere maar nog steeds representatieve fauteuil hebben die zowel als lounge stoel gebruikt kon worden, maar ook als conferentie stoel. De stoel moest geïnspireerd zijn op de Eames Lounge Chair. De Eames Lobby Chair is eigenlijk een lounge chair in bureaustoel uitvoering geworden. Comfortabel en praktisch!eames lobby chair zwart

Eames Lobby Chair replica

Cavel Design heeft zich helemaal verdiept in het originele design en daarbij haar eigen visie op het originele design uitgewerkt. Belangrijk is om de details respectievelijk uit te werken. Dit is ons goed gelukt. Door een Eames Lobby Chair replica te ontwerpen hebben we de stoel ook weer voor het publiek beschikbaar gesteld. Wij bieden de stoel uit voorraad aan in het zwartwit en cognac bruin leer. Daarnaast kun je uiteraard deze klassieke icoon bestellen in vele andere kleuren. Neem daarvoor contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Eames lobby chair voor kantoormeubilair

Ook als je op zoek bent naar geschikte en stijlvolle stoelen voor op kantoor is de Eames Lobby Chair het overwegen waard. Je kunt de stoel gebruiken als een zeer comfortabele bureaustoel maar hij staat ook perfect in een vergaderruimte. Heb je een groot aantal stoelen nodig voor je bedrijf? Overweeg dan eens om deze in de kleuren van je bedrijf te laten maken. Zo komt je merk nog meer tot uiting in je interieur.

Ben jij ook enthousiast?

Zoals je merkt zijn wij en onze klanten in ieder geval al razend enthousiast over de Eames Lobby Chair. Hebben we ook jouw interesse gewekt? Bekijk dan eens onze producten met specifieke informatie. Heb je vragen? Dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.