Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30

Eames Lounge Chair XL Replica

Bent u groter dan 1,80m en op zoek naar een geschikte Lounge Chair? Dan hebben wij de oplossing voor u! Cavel Design heeft een unieke Eames Lounge Chair XL Replica in haar assortiment. Deze lijkt sprekend op de originele Lounge Chair, alleen dan met een hogere rugleuning. Aanleiding voor deze nieuwe versie is het feit dat mensen gemiddeld steeds langer worden. De Eames Lounge Chair XL biedt daarbij veel meer comfort voor deze personen. Dit in tegenstelling tot de originele Lounge Chair XL, die speciaal gemaakt was voor mensen met een gemiddelde lengte in het jaar 1956.

Lounge Chair XL: het product

Bij Cavel Design kwamen steeds meer vragen binnen naar een Eames Lounge Chair XL. Om deze reden is de Replica bij ons verkrijgbaar voor slechts een fractie van de prijs van de Vitra Eames. Echter is de stoel van uitstekende kwaliteit doordat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. De Eames Lounge Chair XL Replica bestaat voor 100% uit luxueus kwaliteitsleer en beschikt over een zeer comfortabele voering. Doordat de kussens van de stoel zijn gevuld met high density foam heeft de Lounge Chair XL een lange levensduur.Eames Lounge Chair XL zwart leer Palissander schalen

Eames Lounge Chair XL Replica bij Cavel Design

Heeft u interesse in de Eames Lounge Chair XL Replica? Bent u benieuwd of de stoel een mooie plek in uw interieur inneemt? Bekijk dan snel ons assortiment. Cavel Design biedt de Lounge Chair XL stoelen aan in diverse kleuren leer en verschillende soorten hout. Zo beschikken wij over een stoel met zwart leer (walnoot hout), maar ook over een stoel met wit leer (walnoot hout). Deze zijn allemaal verkrijgbaar binnen onze webshop voor maar 989,-. Bestel de Eames Lounge Chair XL en profiteer onder andere van een gratis verzending en een gratis montage!

Bent u benieuwd hoe de Lounge Chair in uw woonkamer staat, maar wilt u niet direct aankopen? Vraag dan een proefplaatsing aan door op uw favoriete stoel te klikken en te kiezen voor ‘proefplaatsing’.