Eames RAR schommelstoel met speels karakter

Zoekt u nog meubels voor de inrichting van uw kinderkamer? Of een schommelstoel voor de babykamer? Dan adviseren wij u de Eames RAR schommelstoel. Deze stoel is in de jaren 40 ontworpen door het Amerikaanse ontwerpduo Charles & Ray Eames. De werknemers van de fabriek kregen toentertijd de Eames Vitra schommelstoel cadeau wanneer er een baby werd geboren. De schommelstoel heeft een speels design en staat bekend om haar hoge comfort.

Materiaalgebruik schommelstoel Eames replica

Oorspronkelijk is de Vitra schommelstoel gemaakt van polyester. Decenia later is de stoel vervaardigd uit duurzamer materiaal, namelijk polypropyleen. Ondanks deze verandering heeft de RAR schommelstoel altijd hetzelfde model behouden. Dit is dan ook de reden dat de schommelstoel RAR in vrijwel ieder interieur een waardevolle plek zal kunnen innemen.

Schommelstoel babykamer en woonkamer

De schommelstoel Eames replica is zeer geschikt voor in de kinderkamer. Zo is de stoel onder andere verkrijgbaar in de kleuren baby blauw en rose (quartz). U kunt de stoel voor de sier in de kamer plaatsen, maar u kunt de RAR schommelstoel ook gebruiken om heerlijk te schommelen met uw kindje. Naast de babykamer kan de Eames RAR schommelstoel ook een mooie plek innemen in bijvoorbeeld de woonkamer. Hierbij dient de schommelstoel als trendy bijzetstoel waarin u heerlijk kunt ontspannen.

Eames RAR schommelstoel bij Cavel Design

Bij Cavel Design bieden wij u de schommelstoel Eames aan in 10 verschillende kleuren. Vooral de schommelstoel wit is daarbij erg geliefd. Wilt u graag weten of de schommelstoel mooi in uw kamer staat, maar wilt u nog nergens aan vastzitten? Dan geven wij u de mogelijkheid tot een proefplaatsing. Kies hieronder uw gewenste kleur en klik op de button ‘proefplaatsing’. Tot slot sturen wij u de Eames RAR schommelstoel gratis op en hanteren wij het niet goed, geld terug principe. Ook kunt u natuurlijk bij enkele vragen die u vooraf nog heeft vrijblijvend contact met ons opnemen, één van onze gespecialiseerde medewerkers helpt u graag verder.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.