Eames replica – betaalbaar en exclusief

Iedereen houdt wel van een mooie inrichting in zijn of haar huis. Dit kunt u realiseren door meubels aan te schaffen bij een relatief goedkope keten, maar ook door u te richten op de wat exclusievere meubels. Denk bij dit laatstgenoemde aan meubels die met zorg zijn ontworpen door bekende ontwerpers. Meubelgidsen staan vol met prachtige designmeubelen waar een liefhebber van gaat watertanden. Echter zijn deze meubels wel vaak aan de prijzige kant. Dat is op zich logisch, want er is ontzettend veel tijd en zorg aan besteed. Gelukkig is het mogelijk om replica’s van deze prachtige (merk) designmeubelen aan te schaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Eames replica, bestaande uit prachtige exclusieve producten die vooraan staan in de wereld van het meubeldesign.

Eames replica lounge chair XL zwart leer walnoot schalenHerman Miller replica

Herman Miller is een design meubel producent die al jaren hard aan de weg timmert. Zij richten zich op duurzame, intelligente en inspirerende oplossingen voor verschillende ruimten. Herman Miller heeft veel samengewerkt met Charles en Ray Eames: de ontwerpers van ontelbare creaties in (Eames) design ontwerpen.

Eames replica: kwaliteit van de producten

Charles en Ray Eames behoren tot de top van innoverende en imposante meubeldesigners. Dit zie je ook terug in hun designs, denk hierbij bijvoorbeeld aan hun ontworpen Lounge Chairs. Gelukkig is de Eames replica ook van uitstekende kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de Eames stoel replica: deze lijkt sprekend op het originele model, alleen dan met een fijner prijskaartje.Eames replica DAR stoel blauw

Eames replica bij Cavel Design

Bent u op zoek naar exclusieve producten tegen een vriendelijke prijs? Wellicht is de Eames imitatie dan iets voor u! Cavel Design biedt diverse Eames replica’s, waaronder diverse stoelen en Lounge Chairs. Deze variëren allemaal wat betreft ontwerp en kleurgebruik, dus u kunt altijd een product kiezen dat perfect bij uw interieur past. Bekijk hier ons totale aanbod Eames replica meubelen.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.