De Egg Chair Kasjmier, totale ontspanning in uw woonkamer!

De Egg Chair Kasjmier, totale ontspanning in uw woonkamer!

De Egg Chair Kasjmier is een echte must have. Hierin kunt u heerlijk ontspannen en tot rust komen. Bijvoorbeeld om heerlijk ontspannen een boek lezen. Ook in uw kantoor zal een Egg Chair overigens niet misstaan. Een prachtige aanvulling op uw interieur De Egg Chair als prachtige aanvulling op uw interieur. Het praktische van de Egg Chair is dat deze in elke woningstijl past. Heeft u landelijk en wil u naar industrieel? Geen probleem, de Egg Chair zal ook in deze stijl uitblinken.

Cavel Design staat voor kwaliteitegg chair kasjmier oranje vooraanzicht

Voor de kwaliteit moet u absoluut bij ons zijn. Waarom? Omdat kwaliteit bij ons op de eerste plaats komt. Dit is niet altijd de makkelijkste en goedkoopste weg, maar wel de mooiste en duurzaamste. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd bij betrouwbare fabrikanten. Daarnaast keuren we zelf de producten alvorens deze in de webshop worden verkocht. Als de Egg Chairs bij ons binnen zijn gekomen controleren wij ze eerst voordat ze naar de klanten worden gezonden. Wij kijken naar de kwaliteit en de perfectie en of alles heel en onbeschadigd is. Kortom: Voor een eerlijke prijs en perfecte kwaliteit bent u bij ons op de goede plek.

Onze Egg Chair bestaat uit hoogwaardig materiaal

Het materiaal van de Egg Chair is kasjmier wol. De vezels zijn langer en zwaarder als gewone wol, ook slijt kasjmier veel minder snel. De kasjmier wordt er met de hand op gezet zodat de stoel perfect afgewerkt is. De eivormige zitting is gevormd uit verstevigd polyester. Daar omheen wordt de comfortabele foam voering gemaakt. De voet is van gepolijst aluminium gemaakt.

Nog enkele andere kenmerken van de Egg Chair

Afmetingen

  • Hoogte: 109 cm
  • Breedte: 87,5 cm
  • Diepte: 78 cm

Kleuren

Wij hebben een ruime kleurkeuze zodat hij in ieder interieur perfect past! Wij kunnen ze in de volgende kleuren leveren;

Interesse in een bepaalde kleur? Vraag dan eenvoudig een staalkleur bij ons aan!

Bijpassende voetenbank Egg Chair Ottoman Kasjmier

Maak uw zitcomfort compleet met de bijpassende Egg Chair Ottoman Kasjmier. De bijpassende voetenbak is een mooie aanvulling op de Egg Chair Kasjmier. Ook de voetbank is verkrijgbaar in diverse kleuren. Uiteraard kunt u de voetenbank ook gebruiken als extra zitplek voor bijvoorbeeld op een verjaardag!