Egg Chair replica: geperfectioneerd en comfortabel

Bent u op zoek naar een mooi fauteuil die comfortabel zit? Wellicht is de Egg Chair replica dan iets voor u. Deze populaire en eigentijdse stoel van Arne Jacobsen is geschikt voor in vrijwel iedere ruimte. De Egg stoel heeft een hoge kuip, waardoor u met het behoud van uw privacy heerlijk kunt ontspannen. Tevens beschikt de stoel over een handige kantelmechaniek wat zorgt voor optimaal comfort. 

Jacobsen Egg Chair: het ontstaan

In 1958 is de Egg Chair ontworpen door Arne Jacobsen. De Egg stoel werd aan een groot publiek gepresenteerd in het Musée des Arts Décoratifs in Parijs. Uiteindelijk kreeg de Egg chair een plek in de hotellobby in Kopenhagen, waar zij een plaats kreeg naast de bekende Swan Chair. Deze stoel is tevens door Jacobsen ontworpen. Vanwege de zachte en organische vormen van de ei stoel ontstond er een prachtig contrast met de horizontale en verticale lijnen van het gebouw. Hierdoor was de stoel een echte blikvanger binnen het gebouw.Jacobsen Egg chair replica paars

Egg Chair Replica

Cavel Design biedt u prachtige Egg stoelen (replica) met een lange levensduur en geperfectioneerd tot in de uiterste details. De replica’s zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een fijner prijskaartje dan het origineel. Wij hebben de Egg Chair replica’s beschikbaar voor u in diverse kleuren, waaronder cognac (leer), groen (kasjmier) en oranje (kasjmier). De stoelen zijn allemaal 360 graden draaibaar en kunnen ook teruggedraaid worden naar de originele positie. Bekijk ons gehele assortiment om te kijken welke stoel bij u past. Bestel uw Egg Chair Replica bij Cavel Design en profiteer van een gratis verzending en gratis montage.

De Jacobsen Egg Chair kan uitstekend gecombineerd worden met de Ottoman Egg Chair. Dit is een voetenbank die heel mooi aansluit op de Egg stoelen. Bekijk de collectie van Ottoman om uw bijpassende voetenbank te selecteren.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.