bereikbaar

Hans Wegner Wishbone Stoel

 

Als je op zoek bent naar een stoel die zowel comfortabel als stijlvol is, dan is de Replica Hans Wegner Wishbone stoel van Cavel Design misschien wel de perfecte keuze voor jou.

Deze iconische stoel is geïnspireerd op het ontwerp van de Deense ontwerper Hans Wegner en staat bekend om zijn elegante lijnen en hoge mate van vakmanschap.

Hans Wegner liet zich inspireren door Chinese stijl en verwerkte dit in zijn eigen kenmerkende stijl. Tegenwoordig past deze stijl perfect in hedendaagse interieurtrends waar bijvoorbeeld Scandinavische design, Japandi en Wabi Sabi de hoofdmoot is. 

Waar is de Cavel Design Wishbone Stoel van gemaakt?

De Replica Wegner Wishbone stoel is vervaardigd uit hoogwaardige essenhout met een gevlochten zitting van papier koord en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder naturel, walnoot en zwart. Door de verschillende kleuren is voor vrijwel ieder interieur een passende optie beschikbaar.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Replica Wegner Wishbone stoel is het unieke rugleuning ontwerp. De rugleuning is gevormd als een “wishbone” en biedt comfortabele ondersteuning voor de rug, terwijl het tegelijkertijd een opvallend design element is dat de stoel een extra dimensie geeft.

Duurzaam kwaliteitsproduct

Naast het feit dat de Replica Wegner Wishbone stoel een geweldige zitervaring biedt, is het ook een duurzame keuze. De stoel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail. Het resultaat is een stoel die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook lang meegaat.

Als je op zoek bent naar een betaalbare en hoogwaardige replica van de beroemde Wishbone stoel van Hans Wegner, dan is de Replica Wegner Wishbone stoel van Cavel Design zeker het overwegen waard. Met zijn tijdloze design, comfortabele zitervaring en duurzame constructie is dit een stoel die je jarenlang plezier zal bieden.

 

 

Geïnteresseerd in de Wishbone Stoel van Cavel Design?

Als je op zoek bent naar een replica Wegner Wishbone stoel van Cavel Design, kun je deze vinden op onze website. Zoek een betrouwbare en gerenommeerde verkoper. Zo krijg je een stoel van hoge kwaliteit die aan je verwachtingen voldoet.

zUiteraard kun je ook komen proef zitten in onze showroom in Lutten of een proefplaatsing bij je thuis aanvragen. Zo weet je voor je besteld waar je aan toe bent en kunnen al je vragen ter plekke beantwoord worden.

Als je nog vragen hebt over de Wishbone stoel

Tot slot, als je geïnteresseerd bent in deze stoel en meer wilt weten over neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn zelf ook interieur enthousiastelingen en kunnen al je vragen beantwoorden. Hierdoor word je vakkundig geholpen zonder opdringerige verkooppraatjes. Je bent van harte welkom!

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.