Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30

Interieurtrends van 2023

 

Het nieuwe jaar is al een poosje begonnen en daarmee ook de nieuwste interieurtrends. In 2023 draait het allemaal om duurzaamheid, natuurlijke materialen en warme aardetinten. Cavel Design is een interieurontwerp bedrijf dat perfect op deze trends inspeelt. Hun minimalistische stijl, gebruik van natuurlijke materialen en warme kleuren passen perfect bij de interieurtrends van 2023.

Warme materialen en kleuren

Hout is een materiaal dat perfect past bij de natuurlijke materialen trend van 2023. Cavel Design heeft een uitgebreid assortiment aan houten meubels, waaronder eettafels, salontafels en stoelen. Deze meubels hebben vaak een strakke, moderne uitstraling, maar door het gebruik van natuurlijk materiaal krijgen ze toch een warme, gezellige sfeer. Ook de fauteuils zijn verkrijgbaar met houten elementen, wat zorgt voor een prachtige, natuurlijke look.

Leer is ook een materiaal dat blijft terugkomen, zo ook in 2023. Cavel Design heeft een aantal prachtige leren meubels, waaronder banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Ook voor je kantoor zijn leren bureaustoelen uitermate geschikt en geeft jouw zakelijke interieur ook een stijlvolle uitstraling. Het leer voegt een stoer element toe aan het interieur en is bovendien duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Velvet is een ander materiaal dat perfect past bij de interieurtrends van 2023. Bij Cavel Design hebben ze een aantal prachtige velvet meubels, waaronder fauteuils en banken. Deze meubels zijn verkrijgbaar in warme tinten en voelen heerlijk zacht aan. Het gebruik van velvet zorgt voor een luxe, warme uitstraling in huis.

De warme (en) natuurlijke materialen zijn helemaal in 2023, en bij Cavel Design hebben ze hier goed op ingespeeld qua assortiment. Veel van onze meubels zijn verkrijgbaar in warme kleuren zoals Okergold, Kings Blue en Cognac. Door te kiezen voor meubels in deze kleuren creëer je een rustige, gezellige sfeer in huis die helemaal past bij de interieurtrends van 2023.

 

 

Duurzaamheid

Tot slot zijn alle meubels van Cavel Design gemaakt van duurzame materialen. We werken alleen met de beste kwaliteit materialen, die op een verantwoorde manier worden geproduceerd en veilige controle op wordt gehouden. Hierdoor weet je zeker dat je een meubelstuk in huis haalt dat niet alleen mooi is, maar ook goed voor het milieu en de maatschappij. Daarnaast leveren wij de bestellingen waarbij is gekozen voor “premium bezorging” gratis op ieder adres in Nederland & België en monteren wij de meubels voor je. Het verpakkingsmateriaal wordt daarna mee teruggenomen en op milieubewuste wijze gescheiden, waarna de opbrengst wordt gedoneerd aan plaatselijke sportverenigingen. 

Kortom, Cavel Design is het interieur design bedrijf dat perfect past bij de interieurtrends van 2023. Hun minimalistische stijl, gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, velvet en leer en warme tinten zorgen voor een rustige, gezellige sfeer in huis die helemaal in lijn is met de nieuwste trends. Bovendien weet je dat je met hun meubels een duurzame keuze maakt, waarmee je bijdraagt aan een betere wereld.

 

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.