Jacobsen replica

Arne Jacobsen replica meubels door Cavel Design

De Egg Chair en de Swan Chair zijn ontworpen door Arne Jacobsen. De moderne stoelen uitgevoerd door Cavel Design zijn identiek met de hoogste kwaliteit gemaakt. Dit geeft ieder de mogelijkheid dit mooie meubelstuk in huis te nemen. Kwaliteit is bij ons vooraanstaand. Om die reden zijn alle onderdelen met zorg uitgekozen. Zo komt het leer dat wordt gebruikt zorgvuldig per huid geselecteerd en worden de fabrieken selectief gekozen om de beste replica Jacobsen samen te stellen.

jacobsen replica meubels door cavel design

Designer stoelen Jacobsen in interieur

De Jacobsen stoelen bestaan bij ons uit de Egg ChairEgg Chair Ottoman en de Swan Chair. Deze stoelen en bijzetkrukje/voetenbank zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo zijn de Jacobsen replica’s in kasjmier en leer verkrijgbaar. 

Jacobsen replica

Met alle bovenstaande opties, kan het haast niet anders dan dat er een stoel en/of bijzetkrukje bij zit die bij jouw interieur past. Het doet er niet toe welk interieur of welke omgeving de stoel en/of bijzetkrukje komt te staan, het past vrijwel altijd in elk interieur. De designer Jacobsen replica is gewoonweg een uniek en universeel meubelstuk die bij iedere interieur past. De Jacobsen replica is niet alleen een mooi meubelstuk, maar ze zijn ook nog eens erg comfortabel. Een avondje op de stoel, is absoluut prettig! 

Jacobsen chair gratis levering en montage

De Jacobsen chair kun je bij ons makkelijk en snel bestellen. Zoals hierboven beschreven is het absoluut een eye catcher in je interieur. De Jacobsen meubels worden bij ons gratis geleverd. Ook wordt de montage van je nieuwe meubel door ons verzorgd. Je bent daarom verzekerd dat de stoel goed in elkaar zit en kun je zorgeloos direct plaatsnemen en genieten van je nieuwe aankoop! Klaar om te bestellen? Kijk gerust eens rond tussen onze verschillende hoge-kwaliteit Jacobsen Replica meubels.