Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30

Kantoor aan huis inrichten? Hier moet je aan denken!

Kantoor aan huis inrichten

Werk jij veel vanuit huis of heb je een kantoor aan huis? Dan wil je natuurlijk wel dat je kantoor een fijne plek is om te werken. Maar een thuiswerkplek inrichten valt nog niet mee, daarom geven wij je 5 tips waar je op moet letten bij het inrichten van je kantoor aan huis!

Het bureau

Het bureau is één van de belangrijkste aspecten voor je kantoor aan huis. Het is de plek waar je aan werkt en veel tijd aan doorbrengt. Er zijn talloze opties als het gaat om het bureau. Wil je een hoekbureau of toch liever een recht bureau. En hoeveel ruimte heb je? Hoe groot kan het bureau zijn? Wil je extra opbergmogelijkheden creëren onder het bureau? Hou er dan rekening mee dat er wel een ladekast onder moet passen. Ook het materiaalsoort en de kleur van het bureau zijn bepalend voor de inrichting van je werkplek. Het bepaald namelijk voor een groot deel de uitstraling van je kantoor aan huis. Bedenk dus van te voren goed wat je wilt met je kantoor aan huis inrichten en hoe je het kantoor wilt indelen. Op basis daarvan kun je beslissen welk bureau het beste bij jou thuis kantoor past.

kantoor aan huis inrichten

De bureaustoel

Naast het bureau is de bureaustoel een belangrijk item in je kantoor. Zonder een goede bureaustoel kun je immers niet goed werken. Kies je voor een bureaustoel met wielen of toch liever voor een gewone stoel? Deze keuze is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Maar ook hier geldt weer dat het materiaalsoort een belangrijk aspect is als het gaat om de uitstraling. Kies je voor strak leer of toch voor elegant linnen? Ons advies, bezuinig nooit op een bureaustoel. Want zonder goede stoel kun je niet werken. Het is één van de belangrijkste investeringen bij je thuiswerkplek inrichten.kantoor aan huis inrichten blog

Verlichting

Het beste is om een kantoorruimte te hebben waar veel daglicht is. Daglicht zorgt er namelijk voor dat je meer energie hebt. Maar wij snappen ook wel dat niet iedereen die een kantoor aan huis inricht de luxe heeft dat het kantoor de hele dag voorzien is van daglicht. Daarom is ook de verlichting in het kantoor van belang. Werken in een te donkere ruimte is namelijk niet goed voor je ogen. Kies bij voorkeur voor een goede hanglamp. Dit geeft meer licht dan een bureaulamp.

Clean desk

Ze zeggen wel eens, een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Dit geldt ook zeker voor je kantoor. Wanneer deze is opgeruimd is je hoofd leeg en kun je je volledig concentreren op je werk. Zorg dus voor voldoende opbergruimte, zodat je niets op je bureau hoeft te laten liggen. Dit zorgt namelijk alleen maar voor afleiding.

Vergadermogelijkheden

Ontvang je ook klanten aan huis? Zorg er dan voor dat je een plek hebt waar je samen kunt vergaderen. Plaats een extra tafel in je kantoor aan huis waar je met je collega’s of klanten kunt zitten. Is je ruimte te klein voor een extra tafel? Creëer dan plek aan je bureau waar je met je klanten kunt zitten door extra stoelen aan je bureau te zetten.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.