bereikbaar

Maatwerk Meubels van Cavel Design: Voor het complete interieur

Bij het inrichten van je huis of kantoor draait alles om persoonlijkheid en stijl. Meubels zijn niet zomaar functionele objecten, ze geven karakter aan een ruimte en weerspiegelen wie jij bent. Maar wat als je precies dat ene perfecte meubelstuk niet kunt vinden? Maak kennis met Cavel Design, waar maatwerk meubels en directe leveringen samenkomen voor een unieke interieurervaring.

Direct uit voorraad en customizen naar wens

We leven in een tijd waarin snelheid vaak de boventoon voert. Ook bij Cavel Design begrijpen we dat je niet altijd weken wilt wachten op je nieuwe meubels. Daarom is 95% van ons webshop aanbod direct uit voorraad leverbaar. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle fauteuil, een luxe bureaustoel of Scandinavische design eetkamerstoelen, de kans is groot dat je deze binnen enkele dagen in huis hebt.

Maar soms wil je net dat beetje extra. Misschien is die ene fauteuil net niet in de juiste kleur beschikbaar, of heb je specifieke wensen voor je nieuwe eettafel. Geen zorgen, bij Cavel Design bieden we uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk. Of het nu gaat om een unieke bekleding voor je stoel of een op maat gemaakte houten tafel, wij maken het mogelijk.

Unieke fauteuils: jouw droomstoel op maat

In onze online winkel vind je een breed scala aan fauteuils zoals de Flegg Chair, Cavel Lounge Chair en de Paviljoen Chair, beschikbaar in verschillende kleuren en materialen. Maar wat als je iets anders wilt? Bij Cavel Design kun je jouw ideale fauteuil helemaal naar wens samenstellen.

We nodigen je graag uit in onze showroom in Lutten. Hier kun je rustig proefzitten en alle beschikbare materiaalstalen bekijken. Neem vooral een kleurstaal van je muur of een stukje van je huidige interieur mee. Dit helpt enorm bij het maken van de perfecte keuze. En terwijl je geniet van een kopje koffie of thee, bespreken we alle mogelijkheden en maken we vrijblijvend een prijsopgave.
Maar soms wil je net dat beetje extra. Misschien is die ene fauteuil net niet in de juiste kleur beschikbaar, of heb je specifieke wensen voor je nieuwe eettafel. Geen zorgen, bij Cavel Design bieden we uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk. Of het nu gaat om een unieke bekleding voor je stoel of een op maat gemaakte houten tafel, wij maken het mogelijk.

Maatwerk tafels: ambacht en persoonlijkheid

Een tafel is vaak het middelpunt van een ruimte. Of het nu gaat om een eettafel voor gezellige diners met familie en vrienden, of een bureau voor productieve werkdagen, de tafel moet perfect zijn. Onze specialiteit? Prachtige notenhouten tafels. Elk tafelblad is uniek, met zijn eigen karakteristieke houtpatronen.

Onze notenhouten tafels worden op bestelling gemaakt, wat betekent dat je alle vrijheid hebt in het kiezen van de vorm, afmetingen en onderstelopties. Of je nu online of telefonisch je wensen doorgeeft, of langskomt in onze showroom, wij zorgen ervoor dat jouw droomtafel werkelijkheid wordt.

Zakelijk maatwerk: meubels die bij je bedrijf passen

Bij Cavel Design denken we ook aan de zakelijke klant. Of je nu een restaurant, kantoor of winkel inricht, wij bieden maatwerk meubels die perfect aansluiten bij de identiteit van je bedrijf. Van grote aantallen tot een enkel meubelstuk, wij kunnen alles customizen om jouw bedrijfsstijl door te voeren in het interieur.

Ons team staat klaar om niet alleen de meubels te leveren, maar ook om ze op locatie te monteren. Dit biedt een uitkomst voor interieurarchitecten en projectinrichters die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun projecten.

Bezoek onze showroom in Lutten

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we te bieden hebben? Bezoek dan onze showroom in Lutten. Hier kun je niet alleen ons uitgebreide assortiment bekijken, maar ook direct inspiratie opdoen en advies krijgen van onze experts.

Neem gerust kleurstalen van je huidige interieur mee, zodat we samen kunnen kijken naar de beste match. We nodigen je van harte uit om onder het genot van een kopje koffie of thee alle mogelijkheden te bespreken en vrijblijvend een prijsopgave te doen.

Bij Cavel Design draait alles om jouw wensen en behoeften. Ontdek de magie van maatwerk meubels en geef je interieur de persoonlijke touch die het verdient!

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.