De Swan Chair Kasjmier

De Swan Chair Kasjmier

Swan Chair Kasjmier | Onze samenleving is gericht op zitten. Toch wijzen steeds meer onderzoeken uit dat zitten ongezonder is dan gedacht. We nemen vaak geen goede houding aan wanneer we gaan zitten, wat kan zorgen voor bijvoorbeeld rugklachten. Gelukkig is er een stoel ontwikkeld voor mensen die veel zitten, maar wel een actieve houding willen aannemen.

Voor de actieve mensen

De stoel waar ik het over heb is de Swan Chair Kasjmier en wordt ook wel het kleine zusje van de Egg Chair genoemd. De Egg Chair zorgt voor totale ontspanning, terwijl de Swan Chair juist een semi-actieve zit heeft. Het praktische van de Swan Chair is dat hij klein en erg elegant is.

Praktisch

Doordat de Swan Chair een semi-actieve zit heeft en het formaat compact is hoeft hij niet alleen gebruikt te worden als een fauteuil in de hoek van de kamer. De stoel kan ook perfect functioneren als eetkamerstoel of als vergaderstoel.

Hoogwaardig materiaal

swan chair kasjmier groen

Het materiaal van de Swan Chair is kasjmier wol. De vezels zijn langer en zwaarder dan een gewone wol. Ook slijt kasjmier veel minder snel. De kasjmier wordt er met de hand op gezet zodat de stoel tot in perfectie is afgewerkt. De Swan Chair is handgemaakt, daardoor is elke stoel uniek.

Veel kleurmogelijkheden

Wat ik zelf erg prettig vind is dat de Swan Chair kasjmier in zes verschillende kleuren leverbaar is. Zo zit er voor iedereen een kleur bij. De inrichting krijgt een echte boost met zo’n eyecatcher in het interieur. Zo maak je met dit tijdloze model een mooie creatie in de ruimte.

Enkele kenmerken van de Swan Chair

De verschillende kleuren waar ik net over vertelde zijn als volgt;

Afmetingen:
Hoogte: 78 cm
Breedte: 71 cm
Diepte: 69 cm
Zithoogte: 40 cm

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.