Velvet stoelen van Cavel Design

Velvet meubels zijn niet meer weg te denken uit onze interieurs. Het geeft een luxe uitstraling aan je woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Velvet is zacht, comfortabel en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Cavel Design is een meubelwinkel gespecialiseerd in designmeubelen en heeft een prachtige collectie velvet stoelen die perfect passen bij verschillende interieurstijlen.

Wat is velvet?

Velvet is een zachte stof met een karakteristieke pool. Het is een luxueuze stof die al eeuwenlang wordt gebruikt en te herkennen is aan de rijke uitstraling. Velvet kan in verschillende diktes en samenstellingen voorkomen. Zo is er bijvoorbeeld katoenen velvet, maar ook polyester velvet. Afhankelijk van de samenstelling kan de stof een matte of glanzende uitstraling hebben.

Waarom kiezen voor velvet stoelen van Cavel Design?

De velvet stoelen van Cavel Design geven een elegante uitstraling aan je interieur. De stoffen zijn van hoge kwaliteit en voelen zacht aan. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er voor elke interieurstijl wel een passende stoel te vinden is. Cavel Design heeft velvet stoelen in verschillende ontwerpen, van klassiek tot modern, waardoor je de stoel kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak.

Hoe kan je het beste velvet onderhouden?

Het onderhoud van velvet is eenvoudig, maar het is belangrijk om het goed te doen. Begin met het regelmatig stofzuigen van de stof. Hierdoor verwijder je stof en vuil dat zich in de vezels kan ophopen. Mochten er vlekken op de stof ontstaan, dan is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te verwijderen. Doe dit met een zachte doek en lauwwarm water. Probeer hierbij niet te hard te wrijven, dit kan de stof beschadigen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen de stof aantasten.

Verschillende soorten velvet stoelen bij Cavel Design

Cavel Design heeft een uitgebreide collectie velvet stoelen. Zo hebben ze bijvoorbeeld de eetkamerstoel Vin en de velvet bekleedde kuipstoel HEJ, elegante stijlvolle modellen met verschillende onderstellen. De eetkamerstoel Huntor is een comfortabele stoel met een industriële uitstraling. Ook de Cavel Design Sean Chair is lounge uitvoering met prachtige velvet die goed past in een klassiek interieur. Voor een stoere uitstraling kun je kiezen voor mat zwart onderstel.

 

 

Waar kun je velvet stoelen van Cavel Design kopen?

De velvet stoelen van Cavel Design zijn online te koop op www.caveldesign.com. Het merk heeft ook een fysieke showroom in Lutten, waar je de stoelen kunt bekijken en uitproberen. Cavel Design staat bekend om zijn hoge kwaliteit meubelen en goede service. Bij de aankoop van een velvet stoel van Cavel Design ben je verzekerd van gratis levering en kies je voor “premium bezorgservice”, dan worden alle meubels ook nog kosteloos voor je gemonteerd op de leverdatum die je zelf kiest.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.