XL Lounge Chair

XL Lounge chair: details en afwerking

Bent u langer dan 1.80? Lees dan over ons aanbod! Exclusief bij Cavel Design verkopen wij de XL uitvoering van de Lounge Chair! De XL uitvoering wordt veelal verkocht aan mensen die langer dan 1.80 zijn. Dit adviseren wij omdat de stoel een hogere rug heeft dan het normale formaat. Echter is het model wel exact hetzelfde.

Speciaal

Wij hebben de XL Lounge Chair uitvoering speciaal laten maken omdat er steeds meer vraag naar kwam. Qua prijs is hij wel iets duurder als de gewone uitvoering maar u krijgt absoluut waar voor u geld. Dit is door de perfecte zit conform en kwaliteit. Wij zijn er erg trots op dat wij deze XL als set aan kunnen bieden. Het gaat dus om de Lounge Chair Xl inclusief hocker.

100% leer

De stoel heeft een comfortabele voering met een soepele kwaliteit semi-aniline leer. Het is 100% luxueus kwaliteit leer. Deze combinatie geeft u het ultieme comfort en luxueus gevoel.

Gebruikt materiaalxl lounge chair cognac bruin essenhout

De fineerlaag is leverbaar in donker palissander, walnoot en rosewood. Dat is afhankelijk van de uitvoering welke u kiest. De kussens zijn gevuld met high density foam, welke naast hoog comfort ook zorgt voor een lange levensduur.

Afmetingen

Diepte 90cm, breedte 93cm, hoogte 93cm, zithoogte 41cm.

Overtuigd?

Wij zijn vol vertrouwen over de kwaliteit van de XL Lounge Chair. Bent u benieuwd hoe hij in uw woning staat? Bestel dan snel en geniet jaren van dit prachtige exemplaar.

Nieuwsgierig naar meer?

Via de website kunt u overzichtelijk op zoek gaan. Ook houden wij via Facebook de volgers up to date.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.