Cavel Lounge Chair

Geen replica chair, maar een
exclusief alternatief

Ontdek de Cavel Lounge Chair. Geïnspireerd op design iconen, maar met een uniek eigen karakter. Een alternatief op duur design, zonder exclusiviteit verlies. Geen replica, maar een antwoord op de behoefte om kwaliteit design binnen handbereik te brengen voor iedereen!

Alterntief Design klassieker

Intensieve studie naar design klassiekers en de frustratie van onbereikbaarheid voor veel mensen hebben geleid tot dit nieuwe design welke exclusief verkrijgbaar is bij Cavel Design. Visie van de oude clubfauteuil her ontwikkeld tot een nieuwe Lounge Chair. Een kwalitatief alternatief, waarbij je alleen betaald voor de Cavel Lounge Chair, maar niet voor extraverte modelrechten.

Comfort met hoge kwaliteit

Als je plaatsneemt in de Cavel Lounge Chair, dan ervaar je onmiddellijk het kenmerkende comfort. Dimensioneel in proportie voor de hedendaagse mens en gemaakt uit hoge kwaliteit materialen. Grote inzet is gedaan om de Cavel Lounge Chair zijn unieke en toch herkenbare karakter te geven. Daarbij is comfort de pilaar tot het succes in deze uitvoering geworden.

Ultieme lounge ervaring

Het gebruik van uniek vormgegeven koud schuimen kussens in combinatie met heerlijk zacht leer of bouclé zorgen voor een vertrouwd gevoel wanneer je plaatsneemt in de Cavel Lounge Chair. Heb je ruimte voor de ottoman, dan zullen wij ten zeerste aanbevelen deze bij de aanschaf van jouw Cavel Lounge Chair erbij te nemen. Zodat je de ultieme lounge ervaring beleefd.

Snel geleverd uit voorraad in 7 varianten

Cavel Lounge Chair Configurator

Wij bieden de unieke mogelijkheid om de Lounge Chair naar jouw eigen stijl samen te stellen.

Wij zijn wel overtuigd, maar lees ook wat onze klanten over de Cavel Lounge Chair vertellen!

Dat wij enthousiast zijn over de Cavel Lounge Chair mag duidelijk zijn. Maar belangrijker is hoe onze klanten het vinden. Zie hier een greep uit de ervaringen van andere klanten die je voorgingen. Feedback over onze producten en service vinden wij heel belangrijk. Samen kunnen wij deze fantastische fauteuil tot een succes maken en zorgen wij dat kwaliteit design voor iedereen bereikbaar is zonder in te leveren op exclusiviteit. De prijs alleen moet namelijk niet bepalen of een meubelstuk exclusief is, maar de kwaliteit en service!

Leveringsservice van de Cavel Lounge Chair

Voor een premium product als de Cavel Lounge Chair is de levering service net zo belangrijk als een kwaliteit product. Je kunt ervoor kiezen om een levering op elke gewenste dag te plannen met pallet zending, maar onze voorkeur heeft dat je kiest voor “premium bezorging”. Kies je voor de laatst genoemde, dan maken wij een afspraak met je voor levering en word de Cavel Lounge Chair helemaal voor je afgemonteerd. Ook het verpakkingsmateriaal word op milieubewuste wijze afgevoerd. Op deze manier ervaar jij ultiem gemak en comfort van de Cavel Lounge Chair. 

Ons bestelproces

Product bestellen

Bestel veilig en gemakkelijk met onze betaalmethodes

Bezorgservice Kiezen

Bestel veilig en gemakkelijk met onze betaalmethodes

Leverdatum Selecteren

Bestel veilig en gemakkelijk met onze betaalmethodes

Product Levering

Bestel veilig en gemakkelijk met onze betaalmethodes

De Cavel Lounge Chair eerst in het echt zien?

Online meubels kopen kan spannend zijn en ook is het zitcomfort natuurlijk niet via je beeldscherm te beoordelen. Cavel Design biedt daarom meerdere mogelijkheden 

Een proefplaatsing aanvragen

Zo bieden wij voor alle modellen welke in onze webshop staan proefplaatsing bij je thuis. Wij staan achter onze kwaliteit en zijn ervan overtuigd dat onze klanten dit zelf ook zullen ervaren. Tijdens een proefplaatsing probeer je de Cavel Lounge Chair (desgewenst met bijbehorende ottoman) thuis. Wij komen bij jou op locatie om de Cavel Lounge Chair met kleur naar wens te demonstreren. Je kunt terplekke beslissen om tot definitieve aankoop over te gaan, waarbij je de normale prijs betaald minus de vooruit betaalde proefplaatsing kosten. Besluit je van de aankoop af te zien, dan neemt onze medewerker de Cavel Lounge Chair direct mee terug en heb je ook geen rompslomp en hogere kosten met eventueel retourneren.

Kom langs en bekijk alle mogelijkheden in onze showroom

Uiteraard nodigen we je ook graag uit in onze showroom om de Cavel Lounge Chair te proberen. Je kunt de showroom bezoeken tijdens openingstijden of je kunt kiezen om een afspraak in te plannen, zodat we je persoonlijk kunnen begeleiden door alle mogelijkheden. Zo kun je rustig proef zitten en alle kleur en leer opties bekijken en voelen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag verder om 

Customize jouw Cavel Lounge Chair

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.