Menu

Contact

Showroom

Wilt u onze meubelen eerst bezichtigen? Dan nodigen we u graag uit in onze bescheiden showroom. In onze showroom staan we u graag te woord als u vragen heeft. Ook als u een product wilt laten customizen, kunt u hier de kleurstalen en opties bekijken.

Openingstijden Showroom

Maandag t/m vrijdag 11:00 – 16:30
Zaterdag 9:30 – 14:00

Adres showroom

Julianastraat 1a
7701GH Dedemsvaart

Locatie Showroom

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze producten, service of andere vragen? Wij zijn bereikbaar per e-mail, telefoon en chat. Hieronder vindt u ook een contact formulier.

TELEFOON

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00. Tevens zijn wij bereikbaar op zaterdag van 9:00 tot 16:00. Telefoon nummer: 0031 (0) 85-0479625

E-MAIL

Wij zijn per e-mail ook bereikbaar. U mag binnen 1 werkdag een reactie van ons verwachten. Hou er rekening mee dat in het weekend of met feestdagen de reactie tijd iets langer kan zijn. Wij streven ernaar al uw vragen z.s.m. te beantwoorden. E-mail: info@caveldesign.com

CHAT

Wij zijn op werkdagen tussen 9:00 & 17:00 en op zaterdagen van 09:00 tot 16:00 ook bereikbaar via de chat op de website. Als u onderop de website de knop “Chat” ziet, zijn wij beschikbaar per chat. Klik hierop en u kunt al uw vragen stellen. Staat er in de knop “Bericht”, dan kun u ook uw vraag stellen en word deze per mail naar ons doorgestuurd. Deze antwoorden wij ook binnen 1 werkdag.

KLACHTEN & GARANTIES

Voor klachten en garanties verwijzen wij u graag door naar onze speciale pagina. Vul hier het formulier en wij zullen binnen 1 werkdag reageren.

RETOURNEREN

Wilt u uw bestelling retourneren, dan kunt u dat via onze retourpagina doen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen. LET OP: lees alle retourvoorwaarden en kosten goed alvorens retour aanvraag te doen.

DIRECT CONTACT

Wilt u direct contact met ons per e-mail. Dan kunt onderstaand contact formulier invullen en versturen.