Custom meubels

Cavel Design bied veel meubels direct uit voorraad. Soms uit eigen bron en soms uit voorraad van leveranciers. Maar is uw droommeubel niet op voorraad in de gewenste kleuren(samenstelling), dan kunnen wij deze speciaal voor u op maat maken.

Kleurstalen aanvragen

U kunt eenvoudig online stalen aanvragen. Ga naar “kleurstalen aanvragen” en vul het formulier in. Geef daarbij aan welke kleur uw intresse naar uit gaat en voor welk meubelstuk. Wij sturen dan alle beschikbare kleuren voor dat meubelstuk gratis naar uw adres. Zo kunt u thuis de materialen en bekijken en voelen en een weloverwogen keuze maken.

Maatwerk bestellen

Als u de keuze heeft gemaakt kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen. Via www.caveldesign.com naar het product naar keuze. Klik daarbij op offerte aanvragen en vul het formulier in en geef daarbij in opmerkingen ook direct de kleurkeuze op. Wij maken voor u dan een offerte waarmee u uw bestelling kunt afronden.

Levertijd van maatwerk

Voor maatwerk is uiteraard een langere levertijd van toepassing. De levertijd is veelal tussen de 7-12 weken. De precieze levertijd vermelden wij in uw offerte, aangezien dit afhankelijk is van het product en de fabriek waar het geproduceerd word.