bereikbaar
Florence Knoll Hoekbank Forest Green Velvet (Hoek Rechts)
Florence Knoll Hoekbank Forest Green Velvet (Hoek Rechts) 1.587,-
Plaats in winkelwagen

Driezits Bankstellen

Speciaal voor jou on-demand geproduceerd en gratis bezorgd en geplaatst in 10-14 weken. Dat is de service van Cavel Design. Staat jouw kleur er online niet tussen, kom dan naar de showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Online Bankstellen kopen?

Bent u op zoek naar bankstellen? Kijk dan snel verder want bij Cavel Design bieden wij u een ruime keuze aan diverse driezits banken. Ook hebben we deze 3-zitters in hoekbanken, en om het comfortabel te maken ook hockers en voetenbanken. Op deze manier zit er altijd wel iets voor u bij!

Veelgestelde vragen over Driezits Bankstellen

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.