DSW Barkruk Wit
DSW Barkruk Wit 125,- Bestellen
DSW Barkruk Wit
DSW Barkruk Wit
DSW Barkruk Wit
DSW Barkruk Wit
DSW Barkruk Wit

Andere kleuren:

DSW Barkruk Wit


 • Design matcht met de DSW Stoel

 • Verkrijgbaar in 10 zitting kleuren

 • Perfecte afwerking


De DSW Barkruk is de verhoogde versie van de DSW Chair. Zo heeft u in hetzelfde bekende design een prachtige matchende barstoel, Geschikt voor trendy horeca gelegenheden, privé aan bijv. uw bar of kookeiland, of in een kantine/lunchroom van uw bedrijf.

Service, snelheid van leveren en nazorg Prijs kwaliteit verhouding

10

10

Slechts over één puntje ontevreden: de onvoorwaardelijk toegezegde korting van 5% is nog niet teruggestort. Herstel: ik trek mijn keutel in; mijn bank had mij nog niet gemeld dat dat wel degelijk gebeurd is.

9

Duidelijke communicatie, perfect product! Gratis levering en montage.

10

Positief is dat ze mee denken met de klant.

8

Prima service

10

Goed prijs kwaliteit verhouding, vriendelijke klantenservice en erg flexibel. Kon een dag voor de levering nog een stoel bijbestellen. De chauffeur belde netjes op met een indicatietijd voor de levering. De stoelen zijn netjes in elkaar gezet en zijn exact zoals omschreven. Een dikke 10 voor Cavel Design!

10

Proefplaatsing is een ideale oplossing. Stoelen worden thuis afgeleverd en kunnen bekeken en geprobeerd worden. Daarna betalen via de pin. Als je ze niet wilt betaal je alleen 17.95 voor de transporteur. Perfect geregeld!

10

Betrouwbaar en vriendelijke service

10

 • Omschrijving & maten
 • Maatwerk offerte
 • Kleurstaal
 • Materialen
 • Bij onze klanten thuis
 • Verzendinformatie

De DSW Barkruk is de verhoogde versie van de DSW Chair. Prachtig hoe deze design klassieker nu ook is uitgevoerd in een barkruk uitvoering. Zo heeft u in hetzelfde bekende design een prachtige matchende barstoel, Geschikt voor trendy horeca gelegenheden, privé aan bijvoorbeeld uw bar of kookeiland of in een kantine/lunchroom van uw bedrijf.

De materialen van de DSW Barkruk:

De zittingen zijn gemaakt van doorgekleurd polypropyleen kunststof wat sterk maar licht flexibel is. Dit materiaal is zeer duurzaam en onderhoudsarm. Daaronder zit het beuken houten frame met de stalen eiffel constructie welke is gepoedercoat. De staalcontructie loopt ook door binnen in de houten waardoor die een complete constructie op elkaar aansluit en daardoor te belasten is tot 115 kg. Dit geheel is tot detail afgewerkt in deze prachtige design barkruk.

Afmetingen:
112,5cm Hoogte
54.5cm Breedte
56 cm Diepte
69 cm Zithoogte

U kunt een offerte aanvraag doen door dit product toe te voegen aan de offerte aanvraag en deze vervolgens af te ronden d.m.v. het invullen van de benodigde gegevens. Wij zullen u zo snel mogelijk een passende offerte toesturen.

Helaas nemen wij geen offerte aanvraag in behandeling met een waarde kleiner dan €2500. Wilt u een offerte aanvraag versturen m.b.t. een specifieke uitvoering of kleur van een product dan is dit wel mogelijk. Hiervoor hanteren wij geen prijsdrempel.

Toevoegen aan offerte
 • Essenhout naturel

  Essenhout komt veel voor in onze meubelcollectie. Hierbij te denken aan bijvoorbeeld de DSW Chair en de Wishbone Chair. Het essenhout komt van de es en wij gebruiken voor de meubels het spinthout. Dit is van nature lichter van kleur en heeft een prachtige houtnerf. Essen word geselecteerd en wij gebruiken enkel noest vrije delen welke op natuurlijke wijze gedroogd zijn.


  De naturel afwerking hout simpel in dat het enkel een matte blanke vernis laag word aangebracht welke extra bescherming bied aan het hout. Het hout is eenvoudig te onderhouden en kan met een vochtige doek afgenomen worden. Verder heeft het hout geen onderhoud nodig.

 • Polypropuleen

  Polypropuleen word veel gebruikt bij zittingen van onze meubels. Een bewuste keuze, aangezien dit kunststof sterker en taaier is als ABS kunststof wat vaak bij goedkopere meubels gebruikt word. Polypropuleen is een materiaal wat zich laat mengen in kleur en daarna heet in een mal tot vorm gegoten word. Omdat het materiaal al in kleur is hoeft er geen afwerklaag gehanteerd worden. Het materiaal is onderhoudsarm en kan eenvoudig met een vochtige doek afgenomen worden.

Bij alle producten kunt u direct zien of deze voorradig zijn. Als het product voorradig is dan is de levertijd binnen een week mogelijk. U kunt zelf in het bestelproces kiezen welke beschikbare leverdatum voor u het beste schikt. Dus wilt u op een latere datum een meubelstuk ontvangen, dan kunt u dit zelf in het bestelproces al aangeven.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.. 95% van ons aanbod is direct beschikbaar voor levering. Doorgaans worden de bestellingen binnen maximaal 1 week op het afleveradres geleverd.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bij Cavel Design betaalt u geen extra verzendkosten. De prijs op de website is all-in. Dat houdt in bezorging & assemblage ook zijn inbegrepen.