Garantie

Bij Cavel Design bieden wij 2 jaar garantie op het gehele assortiment. Hoewel wij met zorg de kwaliteit van ons assortiment sorteren, is er natuurlijk altijd kans dat er een defect ontstaat. Als dit defect ontstaat door een productie fout en ontstaat bij normaal gebruik van het product, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij gaan samen met u dan opzoek naar de meest efficiënte oplossing.

Defect ontstaan door eigen fout.

Is er schade ontstaan door eigen toe doen? Erg vervelend natuurlijk, maar ook dan willen wij graag kijken of we met een oplossing kunnen komen. Bij de meeste producten kunnen we los vervangende onderdelen leveren. Vaak is het dan relatief goedkoop op te lossen. Wij rekenen daarbij geen kosten voor onze werkzaamheden, enkel de kosten op de onderdelen (inkoop) en de eventuele transportkosten.

Garantie of schade behandeling.

Om het proces in gang te zetten voor garantie of schade behandeling dient u ons een mail te sturen. Graag ontvangen wij een duidelijke omschrijving van de schade en hoe deze ontstaan is. Daarbij begeleidend met foto’s van de schade of het defect.  Verder zijn wij ook een aantal gegevens van de bestelling nodig. Het gaat dan om het bestelling nummer en de aankoopdatum.

Alle bovengenoemde informatie kunt u mailen naar: info@caveldesign.com