Veelgestelde vragen

Hier vindt u onze veelgestelde vragen. Als uw vraag hieronder niet voor komt, voelt u zich dan vrij om deze alsnog te stellen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de chat, e-mail ( info@caveldesign.com ) of telefoon( 06 20 91 92 27 ) . Ook kunt u het contactformulier voor veelgestelde vragen invullen op de pagina ‘Contact‘. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Waarom is Cavel Design de beste keus?

Cavel Design is beste keus voor kwaliteit (design) meubels op de markt. Daarbij bieden wij de beste service. Dat zijn onze beloften aan u als klant. Cavel Design heeft keihard gewerkt voor haar positie in de markt en daarvoor zijn kwaliteit & service de fundering.

Wat vinden klanten van Cavel Design?

U kunt klantervaringen lezen op Kiyoh. Kiyoh is een 100% onafhankelijk review platform waar klanten hun ervaringen over Cavel Design kunnen delen. Niks zegt meer over Cavel Design dan de klanten met een koopervaring!

Wat zijn de verzendkosten?

Bij Cavel Design betaalt u geen extra verzendkosten. De prijs op de website is all-in. Dat houdt in bezorging & assemblage ook zijn inbegrepen.

Wat gebeurt er als ik een bestelling geplaatst heb?

Zodra u een bestelling geplaatst heeft neemt Cavel Design contact met u op om een leverafspraak te maken.

Welke betaalmethodes zijn beschikbaar?

Cavel Design biedt een zeer ruime keus aan veilige betaalmogelijkheden. Lees op “betaalmethoden” meer over de mogelijkheden die Cavel Design beschikbaar stelt.

Zijn er ook kleurstalen beschikbaar?

Van een groot deel van ons assortiment zijn kleurstalen beschikbaar. Deze zijn eenvoudig online aan te vragen. Ga naar het gewenste product op de website en klik op de knop “Stalen aanvragen” . Daarna vult u het formulier in en versturen wij de beschikbare aangevraagde kleurstalen naar uw adres.

Kan ik ook bedrijfsmatig (B2B) kopen?

Dat kan zeker. Een groot deel van onze klandizie bestaat uit bedrijfsmatige klanten. U profiteert van de vele voordelen die Cavel Design biedt. Zo kunt u direct online BTW-vrij kopen, meubels laten samenstellen in bedrijfskleuren of profiteren van scherpe prijzen bij grotere afname. Ook als u uitvoerend bent, zijn wij een uitstekende partner voor het uitvoeren van uw projecten. Bel ons eens om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft Cavel Design een showroom?

Cavel Design heeft geen showroom. Als u de producten eerst wilt proberen, dan komen wij graag bij u langs. U kunt eenvoudig online een proefplaatsing aanvragen bij het gewenste product. Dan komen wij op afspraak bij u langs. U kunt er dan voor kiezen om over te gaan op een aankoop, en anders nemen wij het product direct weer mee terug en betaald u slechts € 17,95 voor onze onkosten.

Kan ik retourneren?

Uiteraard kunt u uw bestelling of een deel ervan retourneren. Dit kan binnen 7 dagen na bezorging. U kunt eenvoudig online uw retour aanvraag doen door het retourformulier in te vullen. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina retourneren.

Wat is de levertermijn?

95% van ons aanbod is direct beschikbaar voor levering. Doorgaans worden de bestellingen binnen maximaal 1 week op het afleveradres geleverd.

Moeten de meubels gemonteerd worden?

Cavel Design bied gratis assemblage aan. De meubels worden gemonteerd afgeleverd, of worden ter plekke door de koerier gemonteerd. Wilt u de meubels niet geassembleerd hebben (omdat u bijvoorbeeld nog gaat verhuizen), dan kunt u dit bij ons aangeven.

Heb ik garantie?

Cavel Design bied 2 jaar garantie op haar gehele assortiment. Voor meer informatie over garantie kunt u kijken op “garanties”

Kan ik zelf ook een meubel samenstellen in gewenste kleuren?

De meeste producten kunnen op maat voor u gemaakt worden. Het beste kunt u even contact met ons opnemen zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Ook kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen. Ga naar het gewenste meubelstuk en klik op de knop “Offerte aanvragen” Volg de instructies en omschrijf de door u gewenste samenstelling. U ontvangt van ons dat een vrijblijvende offerte.

Ik heb een kortingscode, hoe kan ik die gebruiken?

U kunt eenvoudig de kortingscode gebruiken  door deze in te vullen in het scherm “Winkelwagen”. De korting word dan in mindering gebracht op het totaal bedrag.  LET OP, de meeste kortingscodes hebben een houdbaarheidsdatum en kunnen daarna niet meer gebruikt worden.