Zakelijk kopen

Ook voor zakelijk meubels kopen bent u bij Cavel Design aan het juiste adres. Wij hebben al vele zakelijke klanten mogen helpen en leveren, zowel voor kleinere aankopen als het volledig inrichten biedt Cavel Design vele voordelen. Dus voor zakelijk meubels kopen bent u bij Cavel Design aan het goede adres.

Ondersteuning bij uw project(en) persoonlijk en flexibel

Heeft u een project welke u aanpakt welke voorzien moet worden van meubilair? Dan bent u bij Cavel Design aan het juiste adres. Door ons ons populaire gamma en meubels en daarnaast ruime aanbod aan meubels welke niet online standaard aangeboden worden, kunnen wij ieder project ondersteunen. Ook behoort maatwerk tot de mogelijkheden en helpen wij u graag verder met het personaliseren van uw project. Wij zorgen ervoor dat meubels perfect aansluiten bij de stijl van uw project. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of de aanvraag van een vrijblijvende offerte.

Meubels op maat en kleur, CUSTOMIZE IT!

Heeft u een meubel gezien welke u graag in een gewenste kleur of maat en stof wilt aanschaffen, vraag dan bij ons naar de mogelijkheden. De kleuren weergegeven in onze webshop zijn standaard voorraad kleuren. Maar van een groot deel van ons assortiment kunnen wij de meubels ook naar uw smaak en stijl laten maken. Vraag eens naar de mogelijkheden bij onze klantenservice. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Scherpe prijzen, staffelkortingen en offerte op maat

Eerste prioriteit van Cavel Design is kwaliteit en service, maar daarnaast bieden wij ook scherpe prijzen. Bovendien profiteerd u bij kleine tot middelgrote orders bij veel producten ook direct over staffelkortingen, welke direct in onze webshop weergeven worden. Heeft u een groter project en is de totale order waarde hoger als € 2500,-, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.