Cavel Lounge Chair Ottoman / Hocker Zwart Leer | Walnoot Schaal
Cavel Lounge Chair Ottoman / Hocker Zwart Leer | Walnoot Schaal 327,-
Plaats in winkelwagen

Alle Cavel Lounge Chairs

Op zoek naar één van de loungestoelen van Eames? Bekijk dan al onze Eames lounge stoelen op deze pagina!

Eames Redesigned Lounge stoel kopen?

Wilt u relaxen en loungen in stijl? Dan bent u bij Cavel Design aan het juiste adres! Wij hebben verschillende typen lounge stoelen van Eames in ons assortiment, voor ieder wat wils! Op deze pagina laten we u graag zien wat wij zoal aanbieden, en hopen u zo te helpen in het kiezen van een geschikte Eames Redesigned Lounge stoel voor bij u thuis!

Eames Redesigned Lounge Chair

De traditionele Eames Redesigned Lounge Chair is één van de meest beroemde design fauteuils ter wereld. Zeker de laatste jaren is deze ontzettend populair en u zult hem ongetwijfeld zijn tegen gekomen op Social Media, in woonprogramma’s op televisie of wellicht zelfs bij een bekende van u thuis! Bij Cavel Design zijn wij ook razend enthousiast over de Eames Redesigned Lounge Chair, vandaar dat wij deze ook aanbieden in een hoge kwaliteit Redesigned uitvoering in vijf populaire kleurvarianten. Niet te onderscheiden van het origineel, maar wel een stuk betaalbaarder! Meer weten? Bekijk dan de pagina over de Eames Redesigned Lounge Chairs en ontdek meer over deze unieke eyecatcher!

Eames Redesigned Lounge Chair XL

Letterlijk en figuurlijk het ‘grote broertje’ van de normale variant hebben wij ook de Eames Redesigned Lounge Chair XL in ons assortiment. Geregeld kwamen er vragen van geïnteresseerden die benieuwd waren of een lounge chair voor hen wel geschikt was gezien zij vrij lang waren. Natuurlijk zijn de Nederlanders gemiddeld genomen een vrij lang volk, dus was het voor ons ook een goed idee om een speciale versie van deze iconische loungestoel te ontwikkelen. De Eames Redesigned Lounge Chair is meer geschikt voor mensen van 1,80 meter en langer door de verhoogde rugleuning. Daarnaast is ook deze variant in dezelfde vijf kleurvarianten beschikbaar. Meer weten? Bekijk dan de pagina over de Eames Redesigned Lounge Chairs XL voor meer informatie over deze speciale variant!

Eames Redesigned Lounge Chair ottomanen

Natuurlijk hoort bij een echte Lounge Chair van Eames ook een bijpassende ottoman. Bij Cavel Design hebben wij deze natuurlijk dus ook standaard in ons assortiment opgenomen. Natuurlijk zijn deze in combinatie verkrijgbaar met de Eames Redesigned Lounge Chair (XL) voor een voordeligere combiset, maar ook zijn ze bij Cavel Design los verkrijgbaar indien u bijvoorbeeld al een Lounge Chair thuis heeft staan. Meer weten? Bekijk dan de pagina over de Eames Redesigned Lounge Chair ottomanen!

Eames EA222 & EA223 Lounge Chair set

De Eames EA 222 & EA 223 loungestoel set heeft vele gelijkenissen met de Eames redesigned bureaustoelen softpad series (EA217 & EA219). Je zou het eigenlijk kunnen zien als de vertaling van deze comfortabele bureaustoel naar een loungestoel of relaxfauteuil. Hetzelfde design wordt gehanteerd, dezelfde materialen worden gebruikt, alleen de vormgeving wijkt af én je krijgt er een fijne ottoman bij! Bij Cavel Design bieden wij standaard een zwartleren en witleren variant aan, maar wilt u liever een andere kleur dan kunt u gerust met ons contact opnemen voor de mogelijkheden. Bekijk ook eens de pagina over de Eames EA 222 & EA 223 Lounge Chair set!

Eames EA124 & EA125 Lounge Chair set

Een andere loungestoel set die wij in ons assortiment hebben opgenomen is de Eames EA124 & EA125 Lounge Chair set. Wederom is dit een loungestoel set met ottoman die kenmerken heeft van de bureaustoelen die ook door Eames zijn ontwikkeld. Het design heeft gelijkenissen met de EA117 en de EA119 bureaustoelen van Eames. Heeft u deze bureaustoel bijvoorbeeld in uw home-office staan dan zou dit voor u de ideale toevoeging zijn als loungestoel. Dit type loungestoel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (wit, zwart en grijs) en tevens verkrijgbaar in linnen of leren variant. Meer weten? Bekijk dan snel de pagina over de Eames EA124 & EA125 Lounge Chair set!

RAR Eames schommelstoelen

Een ander type loungestoel dat wij in ons assortiment hebben zijn Eames schommelstoelen. Dit is natuurlijk een geheel ander soort lounge ervaring, maar mag ook zeker niet ontbreken naar ons idee! De schommelstoelen van Eames hebben eenzelfde zitvlak als wordt gebruikt bij de Eames redesigned eetkamerstoelen, en om specifiek te zijn het zitvlak van de DAR of DAW varianten. Het onderstel is echter wat het natuurlijk een schommelstoel maakt, dit is overigens verkrijgbaar in een chroom met naturel essenhout of volledig zwarte uitvoering. De Eames schommelstoelen zijn door hun vele felle kleuren een échte eyecatcher in bijvoorbeeld de kinderkamer maar zijn ook in wat donkerdere uitvoeringen te krijgen. Bekijk meer op de pagina over de RAR Eames schommelstoelen!

Eames LCW Lounge Chair

De laatste Eames Redesigned Lounge stoel in ons assortiment is de Eames LCW Lounge Chair. Deze loungestoel is een lage uitvoering van een loungestoel en verrassend comfortabel! Het heeft niet het ‘grootse’ wat misschien de andere loungestoelen wel hebben, maar het is wel een écht comfortabele relaxstoel om bijvoorbeeld lekker een boek te lezen. Door het volledig houten uiterlijk is hij daarnaast ideaal om toe te voegen in een Scandinavisch interieur. Meer weten? Bekijk dan de pagina over de Eames LCW Lounge Chair!

Waarom een Eames Redesigned Lounge stoel van Cavel Design?

Nu u voor u zelf overzichtelijk heeft welke Eames Redesigned Lounge stoelen wij bij Cavel Design in ons assortiment hebben willen wij graag nog wat meer vertellen over waarom u een loungestoel het best bij ons kunt bestellen. Bij Cavel Design hechten wij allereerst veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Per specifieke stoel kunt u uitgebreid lezen over welke materialen zijn gebruikt en zelf kunnen zien dat deze voldoen aan de hoogste (Europese) kwaliteitseisen. Daarnaast kunt u de stoelen in alle hoeken en standen zien, zo krijgt u een nog betere indruk!

Daarnaast zijn wij écht van mening dat bij onze hoge kwaliteit Redesigned meubels een minstens zo goede service hoort. Vandaar ook dat wij al onze meubels gratis met onze eigen transporteur of gratis door een transportpartner laten bezorgen. Indien u gaat voor onze eigen transportservice dan zullen wij tevens de loungestoel van Eames vakkundig monteren. Zo heeft u daar zelf geen zorgen van en kunt u onbezorgd relaxen en jarenlang genieten van de loungestoel!

Heeft u nog vragen over één of meerdere typen Eames Redesigned Loungestoelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Op de website vindt u al veel informatie, maar wij helpen u graag bij uw persoonlijke situatie. Tevens kunt u ook contact opnemen als u op zoek bent naar een kleurvariant die wij niet aanbieden in de webshop, op aanvraag en in goed overleg is er veel mogelijk!

Veelgestelde vragen over Alle Cavel Lounge Chairs

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.