Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30
Flegg Chair Blauw Kasjmier
Flegg Chair Blauw Kasjmier 637,-
Plaats in winkelwagen

Flegg Chairs

Exclusief re-design van Cavel Design. Geïnspireerd op de mid-century design iconen, maar dan opnieuw vormgegeven. De Flegg Chair is verkrijgbaar in vele leer en stof soorten. Daarnaast geniet je van de service van Cavel Design. © (pdf)

De Cavel Design Redesigned Egg Chair

Een echte klassieker is natuurlijk de Arne Jacobsen Egg Chair. Cavel Design heeft hier haar eigen variant op gemaakt om zo een kwalitatief hoogwaardige Flegg stoel Redesigned te kunnen aanbieden tegen een prijs welke voor iedereen bereikbaar is. Design classics zoals de egg Chair kunnen zo ook in uw interieur een ware blikvanger worden. En daarbij heeft u de befaamde gewaarborgde kwaliteit waar Cavel Design om bekend staat, te zien in de gebruikte materialen, de afwerking en grote zorg en service welke u krijgt bij aankoop van een Cavel Design Flegg Chair Arne Jacobsen redesigned redesigned stijl. Hoewel in ruststand de Flegg ‘stoel’ een vrij actieve zit heeft, bewerkstelligen de draai-functie en de afstelbare veer-functie een bewegingsvrijheid waarmee u een zeer comfortabele zit zult ervaren. Ook vindt u bij Cavel Design de Flegg Chair ottoman Redesigned. Dit maakt uw interieur natuurlijk helemaal af!

De Flegg Chair kopen in kasjmier of leer

Bij Cavel Design vindt u uit voorraad al een breed scala aan kleuropties. Zo hebben wij maar liefst 9 kleuren kasjmier wol (blend) en 3 kleuren leer leverbaar. Als u voor de kasjmier Flegg ‘stoel’ kiest, dan wordt deze geleverd in een wol blend uitvoering met de verhouding 40% kasjmierwol 45% merinowol en 15% polymeer. Deze blend zorgt naast een zeer fijne en zachte structuur voor beoogde stevigheid en sterkte. Daarbij ziet u op de rand van de stoel het kenmerkende zigzag stikwerk.

Bij de leren uitvoering wordt de stoel rondom bekleed met een hoogwaardige kwaliteit leer. Het type leer is semi-aniline leder, 100% echt leer met een hoge slijtvastheid gradatie en welke minder gevoelig is dan aniline leder (volnerf). Bij veel Redesigned Flegg Chairs stoelen zult u daarbij een besparing vinden aan de achterzijde van de zitting, hier wordt dan gebruik gemaakt van matchende kunstleer of wordt de achterzijde voorzien van één of meerdere stiknaden om zo te besparen op kwalitatieve leerhuid. Op de randen van de redesigned leren egg Chair van Cavel Design vindt u een dikke leren bies om een mooie afwerking te creëren.

Wat is een Egg Chair of Ei stoel?

Zo nu en dan ziet u waarschijnlijk op verschillende websites ook wel eens de “ei stoel” benoemd worden. Om verwarring te voorkomen, de eistoel die wordt genoemd is dezelfde Flegg Chair van Jacobsen zoals Cavel Design deze aanbied. Deze verbastering is waarschijnlijk ontstaan door allereerst de naam, maar ook doordat dit meubel natuurlijk een eivormige stoel is. Dus, de volgende keer dat u iemand hoort die een ei stoel in de woonkamer heeft, dan weet u precies waar hij of zij het over heeft!

Service en garantie

Cavel Design staat naast hoge kwaliteit van de producten bekend om haar exclusieve service. Zo mag u deze dus ook bij de Flegg Chair Redesigned verwachten. De fauteuil Flegg Chair wordt gratis bij u afgeleverd en in uw interieur geplaatst. Daarbij is de eind assemblage ook gratis ingegrepen. Wilt u toch eerst vrijblijvend de stoel in uw interieur zien en proberen? Kies dan voor de proefplaatsing.

Standaard wordt de Cavel Flegg fauteuil geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Wilt u een toch wat uitgebreidere garantie en een daarbij geleverde gratis verzorging set? Kies dan voor een premium garantie pakket. Hierbij zit onder andere ook een vlekkenservice aan huis inbegrepen. De premium garantie pakketten zijn voor zowel de Flegg Chair Kasjmier als de leren variant al beschikbaar vanaf €39,-.

Veelgestelde vragen over Flegg Chairs

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.