Artson Chair | Notenhout | Wit Boucle
Artson Chair | Notenhout | Wit Boucle 257,-
Plaats in winkelwagen

Notenhouten Eetkamerstoelen

De populaire (wal)noten eetkamerstoelen van Cavel Design geven jouw interieur een luxueuze uitstraling. Walnoot staat bekend om zijn warme houtpatronen. Ga ook voor een traditionele touch en organische vormgeving met de notenhouten eetkamerstoelen van Cavel Design.

De collectie notenhouten eetkamerstoelen van Cavel Design

Cavel Design biedt een uitgebreide collectie van hoogwaardige notenhouten eetkamerstoelen die je interieur een tijdloze elegantie geven. Met diverse modellen, waaronder de bekende Artson Chairs en Bow Chairs, bieden wij stoelen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfort en duurzaamheid garanderen.

Onze notenhouten eetkamerstoelen zijn een perfecte combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Het gebruik van duurzaam walnotenhout zorgt voor een lange levensduur en een natuurlijke uitstraling die past bij verschillende interieurstijlen. Bovendien zijn onze stoelen verkrijgbaar in diverse kleuren en met verschillende materialen voor de zittingen, waardoor je altijd een stoel vindt die perfect aansluit bij jouw smaak en behoeften.

Voordelen van notenhouten eetkamerstoelen van Cavel design

Als klantgericht bedrijf biedt Cavel Design diverse services om jouw ervaring zo prettig mogelijk te maken. Zo profiteer je bij ons van gratis bezorging, een showroom waar je onze stoelen kunt bekijken en uitproberen, proefplaatsing thuis zodat je zeker weet dat de stoelen perfect passen in jouw eetkamer, en gratis montage voor het ultieme gemak.

Bovendien bieden we staffelkorting aan, waardoor je tegen een scherpe prijs hoogwaardige (Scandinavische) design notenhouten eetkamerstoelen kunt bemachtigen.

Notenhouten stoelen ook geschikt in vergaderruimtes

Onze notenhouten eetkamerstoelen zijn niet alleen een verrijking voor de eetkamer, maar ook voor vergaderruimtes en andere zakelijke omgevingen waar stijl en comfort samenkomen. Met een uitgebreide selectie aan hoogwaardige meubels, waaronder prachtige “notenhouten meubels” en verfijnde “walnoten houten stoelen”, biedt Cavel Design een scala aan mogelijkheden om jouw ruimte te verfraaien.

Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie zoals de Artisan stoel of de klassiekers van Hans Wegner stoelen, onze collectie omvat een breed scala aan ontwerpen die geïnspireerd door deze verschillende smaken en interieurstijlen. Bovendien strekt ons aanbod zich uit tot aanvullende stukken, zoals een prachtige notenhouten tafel / walnoot eettafel, waardoor je jouw ruimte moeiteloos kunt samenstellen.

Door te kiezen voor onze notenhouten eetkamerstoelen investeer je niet alleen in kwaliteit en duurzaamheid, maar ook in tijdloze schoonheid die jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Laat je inspireren door onze collectie en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit die Cavel Design te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Notenhouten Eetkamerstoelen

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.