Cavel CD 217 Softpad Bureaustoel Full Black
Cavel CD 217 Softpad Bureaustoel Full Black 367,-
Plaats in winkelwagen

Cavel CD 217 Softpad Bureaustoelen

Eames redesigned bureaustoel EA217 Softpad Leer

De Eames redesigned bureaustoel EA 217 softpad is misschien is dit wel de meest comfortabele bureaustoelen allertijden. En zeker één van de bekendste. De EA 217 Redesigned bureaustoel is een elegante, stijlvolle klassieker die perfect is voor de thuiswerker, maar ook geschikt is om grote kantoren mee in te richten. Bij Cavel Design is de Cavel CD 217 softpad standaard verkrijgbaar in zwart- en wit leer, maar je kunt ze uiteraard in iedere kleur laten maken zodat de stoel aan je specifieke voorkeuren voldoet.

Eames Softpad Group

Ruim tien jaar naar het ontwerpen en uitbrengen van de Eames Alumium Serie is het Eames duo in de pen geklommen om te beginnen met de Eames Softpad Serie. De softpad is te herkennen aan de platte subtiel uitgevoerde kussens welke extra comfort en zachtheid in de zitting bieden. Deze pads zijn gebruikt in vele stoelen, zowel bureaustoelen/vergaderstoelen zoals de EA 217 en de EA 219, als in de fauteuil zoals de EA 222 met de bijbehorende EA223 ottoman. Een ultiem comfortabel en complete range die eigenlijk in geen enkel interieur mag missen.

Verschillende Eames redesigned 217 bureaustoelen

Bij Cavel Design bieden wij natuurlijk ook verschillende kleuren Cavel CD 217 bureaustoelen aan. Zo hebben wij de Eames redesigned bureaustoel EA 217 cognac / bruinkleurig, maar natuurlijk ook in witte, zwarte en full black variant. Kortom, vier populaire kleuren waardoor er altijd wel een bureaustoel EA217 type tussen zit die in uw interieur niet zou misstaan.

De Cavel CD 217 Softpad bureaustoel geleverd met de service van Cavel Design

Heb je altijd al een Eames redesigned 217 Redesigned Softpad bureaustoel willen hebben, maar wel voor een betaalbare prijs zonder in te leveren op kwaliteit? Dan ben je bij Cavel Design aan het juiste adres. Een respectievelijk uitgevoerde Redesigned van de Cavel CD 217 Softpad office chair is bij Cavel Design te vinden, en daarbij is de uitwerking perfect, tot in de kleinste details. Cavel Design levert deze stoel ook nog eens gratis bij je thuis af waar deze compleet voor je afgemonteerd wordt.

Vele aanbieders, maar waarom de Cavel Design EA 217 office chair?

Voor de Cavel CD 217 bureaustoel van Cavel Design kunnen wij enkele pluspunten voor noemen. Als je overweegt een Eames EA217 Redesigned bureaustoel aan te schaffen maar nog wel twijfelt tussen de meerdere aanbieders, dan adviseren wij om te kiezen voor de vrijblijvende proefplaatsing. Onze logistiek partner komt bij u langs om de Eames redesigned bureaustoel te monteren en te demonstreren. Besluit je tot koop over te gaan, dan betaal je alleen de normale product kosten en blijft de Cavel CD 217 Softpad bureaustoel direct bij u in het interieur staan. Ziet u er toch liever van af, dan wordt de bureaustoel direct mee terug genomen en betaalt u enkel de proefplaatsingskosten van €19,95. Zo heeft u nooit de rompslomp voor het eventuele retourneren en koop je nooit de kat in de zak.

Veelgestelde vragen over Cavel CD 217 Softpad Bureaustoelen