Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30
Diamond Softpad Bureaustoel Cognac | Hoge Rug
Diamond Softpad Bureaustoel Cognac | Hoge Rug 277,-
Plaats in winkelwagen

Diamond Softpad Bureaustoelen

De Diamond bureaustoelen zijn een exclusief ontwerp van Cavel Design. Het kenmerkende ruitmotief stikwerk, de frosted black metalen delen en onderhoudsarme PU leren bekleding maken het een stijlvolle toevoeging voor jouw professionele interieur.

Ben jij ook ontzettend fan van de Eames redesigned bureaustoelen? Dan zijn de Diamond Softpad Bureaustoelen helemaal iets voor jou. Wij hebben de Eames redesigned bureaustoel iets aangepast waardoor het geen 1 op 1 Redesigned is. Geïnspireerd door de Eames Softpad Group heeft Cavel Design deze bureaustoelen een geheel nieuw en eigen design gegeven. De Diamond Softpad Bureaustoelen zijn vooral kenmerkend door het diamant stiksel en het frosted black gepoedercoate frame. Wil je uniek en stijlvol voor een betaalbare prijs, dan is de Diamond Softpad Bureaustoel wat jij zoekt!

De basis van de Diamond Softpad Bureaustoelen

De Diamond Softpad Bureaustoelen zijn dikwandig en hebben een ergonomisch vormgegeven buizenframe. Door deze vormgeving is de zitvorm enorm comfortabel en de basis voor een goed zitcomfort. De kleding van hoogwaardig en onderhoudsarm kunstleer is daartussen gespannen. Het unieke van dit kunstleer is dat het enorm slijtvast is en weinig uitrekt. Daardoor zal de zitting niet snel door gaan hagen en heb je dus langer plezier van jouw bureaustoel.

Wij bieden de Diamond Softpad bureaustoelen in twee soorten aan. De ene heeft een hoge rugleuning en de andere een lage. Bekijk bijvoorbeeld de versie met een lage rug in een cognac kleur. Of misschien ga je toch liever voor een zwarte stoel met een hoge leuning. Bekijk de verschillende opties op onze website.

Geschiedenis Eames Softpad bureaustoelen

Het ontwerp van de Soft Pad Group dateert uit 1969. De opgenaaide kussens vormen een opvallend contract met het slanke aluminiumprofiel. De ontwerpers Ray en Charles Eames hebben voor Vitra dit model ontworpen. Bij Cavel Design hebben wij een Redesigned van hoge kwaliteit weten te produceren, en dat voor een betaalbare prijs.

Het mechaniek en de functionaliteiten

De Diamond serie bureaustoelen van Cavel Design zijn voorzien van een extra degelijke neig/kantel mechaniek. Het comfort is hierdoor extra hoog omdat je de bureaustoel perfect af kunt stellen. De mechaniek kan je blokkeren in 5 vaste standen / zithoeken. En wil je lekker schommelen, dan kun je het mechaniek los laten staan en de veerdruk, waarmee de zitting kantelt, op lichaamsgewicht afstellen d.m.v. de draaiknop onder de zitting.

Afwerking en Details

Voor het frame hebben is gekozen voor een zeer sterke, krasbestendige poedercoating. Uniek hierin is de frosted black kleur en structuur. Dit geeft een prachtig contrast met de kunstleren zitting. Het kunstleer dat gebruikt wordt is van hoogwaardige kwaliteit met 12.500 Martindale slijtvastheid. Dat is meer dan voldoende om bij intensief gebruik jaren plezier van te hebben. Het diamant stikselwerk geeft je stoel een prachtige elegante uitstraling. Deze bureaustoel is werkelijk een prachtig stuk voor in je interieur, of dit nu zakelijk of privé is. De afwerking is, zoals je mag verwachte van Cavel Design, van zeer hoge kwaliteit.

Veelgestelde vragen over Diamond Softpad Bureaustoelen

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.