Noguchi Salontafel Zwart
Japandi Salontafel Zwart 397,83
Plaats in winkelwagen

Japandi Salontafels

Geïnspireerd op iconisch design, maar wel met een uniek eigen redesign. De Japandi Salontafels hebben een kenmerkend organische vormgeving welke door het glas heen prachtig naar voren komt. Met naturel, walnoot en zwarte afwerking voor ieder interieur een perfecte kleur.

Ontdek de Japandi Salontafel: Een tijdloos redesign!

Als je op zoek bent naar een salontafel die de perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit belichaamt, dan is de Japandi Salontafel van Cavel Design precies wat je zoekt. Met zijn tijdloze ontwerp en unieke combinatie van organische vormen en strakke lijnen, voegt deze tafel een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Ontdek waarom dit meesterwerk van Japandi design een must-have is voor liefhebbers van stijlvolle en functionele interieurs.

Een Meesterwerk van organische schoonheid: Het ontwerp van de Japandi Salontafel

Het ontwerp van de Japandi Salontafel is een eerbetoon aan de genialiteit van de legendarische ontwerper Isamu Noguchi, wiens creatie al sinds de jaren 1940 bewondering oogst. Bij Cavel Design hebben we dit iconische ontwerp opnieuw geïnterpreteerd, met behoud van de essentie van het origineel en het toevoegen van onze eigen exclusieve touch. De tafel wordt gekenmerkt door een prachtig vormgegeven basis van massief essenhout, verkrijgbaar in naturel, walnoot en zwarte afwerking, en een zwevend gehard glazen blad dat de aandacht vestigt op het unieke onderstel.

Authentieke materialen, Exclusieve afwerking: De Japandi Salontafel van Cavel Design

Bij Cavel Design streven we ernaar om alleen de hoogste kwaliteit materialen te gebruiken voor onze meubelstukken. De Japandi Salontafel is volledig vervaardigd uit massief essenhout, wat niet alleen zorgt voor een duurzaam en stevig frame, maar ook de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren brengt.

Met keuzes tussen naturel, walnoot en zwarte afwerking van het onderstel, kunt u de tafel aanpassen aan uw persoonlijke smaak en interieur.

Zwevende elegantie: Het unieke design van de Japandi Salontafel

Een van de meest opvallende kenmerken van de Japandi Salontafel is de zwevende poot, een subtiele maar krachtige aanpassing die het ontwerp een moderne en stijlvolle uitstraling geeft. Door de tafel op drie losse punten te laten rusten, voorkomen we wiebelen en garanderen we stabiliteit op elke ondergrond. Deze zwevende esthetiek voegt een element van lichtheid toe aan het design, waardoor de tafel lijkt te zweven in de ruimte.

Gehard glas: Duurzaamheid ontmoet elegantie

Het tafelblad van de Japandi Salontafel is vervaardigd van gehard glas, waardoor niet alleen de elegantie van het unieke onderstel behouden blijft, maar ook duurzaamheid wordt gegarandeerd. Met een afgeronde rand en een extra geharde afwerking is het glazen blad niet alleen een blikvanger, maar ook praktisch in gebruik. Het blad rust losjes op het onderstel, dankzij het hoge gewicht blijft het stevig op zijn plaats liggen, zelfs tijdens het gebruik.

Prachtige salontafel en de service van Cavel Design

Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek met de JapandiSalontafel van Cavel Design. Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan uw interieur en creëer een ruimte die zowel verfijnd als uitnodigend is. Daarnaast profiteer je van gratis bezorging! Wil je de tafel eerst in het echt komen bekijken? In onze showroom in Lutten staat het showroom model klaar om te bekijken samen met alle kleuropties.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.