Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30

Schade/Klachtenformulier

Heeft u een klacht of een schade, dan kunt u via onderstaand formulier een melding bij ons maken. Wij vragen u alles zo volledig mogelijk te omschrijven en daarbij foto(’s) van het probleem toe te voegen. Hoe duidelijker omschreven en hoe duidelijker het beeldmateriaal, hoe efficienter wij met een oplossing kunnen komen. Wij zullen z.s.m. met een reactie komen op. Doorgaans is dit binnen 1 werkdag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
   Stuur minimaal 1 afbeelding mee

  We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door bovenstaand klachtenformulier in te vullen. Sinds 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

  Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.