bereikbaar

Over ons

Bij Cavel Design staat comfortabele en exclusieve stijl centraal. Onze meubelspecialisten hebben oog voor detail en streven ernaar om jouw interieur te voorzien van tijdloze elegantie. Met een nuchtere benadering, geworteld in het Overijsselse Lutten, bieden wij een unieke ervaring die verder gaat dan alleen een meubelstuk.

Elk meubelstuk in onze collectie is met liefde ontworpen en vervaardigd, met aandacht voor kwaliteit en vakmanschap. We gebruiken hoogwaardige materialen om duurzaamheid te waarborgen, zodat je jarenlang kunt genieten van jouw investering. Onze exclusieve designs zijn geïnspireerd door zowel de tijdloze tradities als de hedendaagse trends, waardoor je een meubelstuk in huis haalt dat zowel modern als klassiek is.

Bij Cavel Design begrijpen we dat jouw huis een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid. Daarom bieden we ook maatwerkopties aan, zodat je een meubelstuk kunt creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Onze gepassioneerde ontwerpers werken nauw met je samen om een uniek meubelstuk te realiseren dat jouw interieur transformeert tot een oase van stijl en comfort.

Kies voor Cavel Design en ontdek een wereld waarin stijl en functionaliteit samenkomen. Laat ons je begeleiden bij het vinden van het perfecte meubelstuk dat jouw huis transformeert tot een exclusieve en inspirerende leefruimte.

Service

De laatste jaren heeft Cavel Design keihard gewerkt aan verbeteren van de service. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een service niveau bieden welke ongeëvenaard is. Dankzij de hoge kwaliteit van onze producten, kunnen wij ook de perfecte service bieden die bij onze visie hoort.

Enkele punten waarmee Cavel Design zich onderscheid:

 • Eigen klantenservice met verstand van zaken (geen call service)
 • Eerst zien, daarna betalen is mogelijk
 • Gratis kleur/materiaal samples
 • Gratis bezorging
 • Gratis montage
 • Proefplaatsing in uw interieur
 • 2 jaar garantie
 • Maatwerk en persoonlijke benadering

De gegarandeerde kwaliteit van Cavel Design

Cavel Design staat garant voor de hoogste kwaliteit design meubilair. Grote aandacht gaat naar het technische aspect van onze producten. Onze visie is om perfecte kwaliteit te leveren volgens onze hoge kwaliteits standaarden, en dat voor betaalbare prijzen. Dit is mogelijk door te werken met verschillende teams om de kwaliteit te garanderen. De controle begint al bij productie en word met grote zorg gewaarborgd tot in uw interieur. Daarbij geven wij 2 jaar garantie op al onze producten. Bij Cavel Design mag u absolute top kwaliteit verwachten en niks minder.

Wat vinden klanten van Cavel Design?

Cavel Design snapt dat het spannend is om online een bestelling te plaatsen en wie kan u betere overtuigen dan onze klanten? Daarom werken wij samen met Kiyoh klantbeoordelingen. Kiyoh is een externe en onafhankelijke partij welke reviews verzameld van klanten. Via Kiyoh ziet u wat klanten vinden van Cavel Design.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

 • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
 • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
 • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
 • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
 • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
 • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.