Afspraak Maken

Showroom Cavel Design

Wil je eerst de producten proberen? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Lutten. Hier is een groot gedeelte van ons uitgestald. Kom je voor een specifiek product, dan raden wij aan eerst contact met ons op te nemen om te kijken of wij deze in de showroom hebben staan of kunnen zorgen dat deze bij je bezoek hier gebracht kan worden.

Ben je opzoek naar maatwerk, Ook dan ben je welkom in onze showroom. Wij hebben kleurstalen en adviseren je graag vrijblijvend de tijd om alle specifieke wensen uit te werken. Ook voor projecten kunnen we alle producten customizen, zodat deze perfect passen in het interieur zoals jij die in gedachte hebt of zoals deze uitgewerkt is door een interieur designer. Of het gaat om een enkel meubelstuk of grote projecten, bij ons in de showroom kunnen wij altijd een passende oplossing vinden voor jouw wensen.

Standaard openingstijden

Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00

Op afspraak

Ook zijn wij enkele dagen buiten standaard openingstijden beschikbaar. Maak eenvoudig online een afspraak op de beschikbare momenten en wij zorgen dat de koffie ook dan klaar staat.

Wil je specifiek advies, dan zouden wij het waarderen als je onderstaand een afspraak inplant. Een van onze medewerkers houdt speciaal voor jou plek vrij in zijn agenda, zodat wij passend advies kunnen geven en je rustig kunnen adviseren.

Maak via de onderstaande kalender een afspraak