Afspraak Maken

Stel jouw stijlvolle meubel samen in onze showroom

Wil je eerst de producten proberen? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Lutten. Hier is een groot gedeelte van ons uitgestald. Kom je voor een specifiek product, dan raden wij aan eerst contact met ons op te nemen om te kijken of wij deze in de showroom hebben staan of kunnen zorgen dat deze bij je bezoek hier gebracht kan worden.

Ben je opzoek naar maatwerk, Ook dan ben je welkom in onze showroom. Wij hebben kleurstalen en adviseren je graag vrijblijvend de tijd om alle specifieke wensen uit te werken. Ook voor projecten kunnen we alle producten customizen, zodat deze perfect passen in het interieur zoals jij die in gedachte hebt of zoals deze uitgewerkt is door een interieur designer. Of het gaat om een enkel meubelstuk of grote projecten, bij ons in de showroom kunnen wij altijd een passende oplossing vinden voor jouw wensen.

Standaard openingstijden

Woensdag 10:00 – 17:00 
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00

Showroombezoek op afspraak

Ook zijn wij enkele dagen buiten standaard openingstijden beschikbaar. Maak eenvoudig online een afspraak op de beschikbare momenten en wij zorgen dat de koffie ook dan klaar staat.

Wil je specifiek advies, dan zouden wij het waarderen als je onderstaand een afspraak inplant. Een van onze medewerkers houdt speciaal voor jou plek vrij in zijn agenda, zodat wij passend advies kunnen geven en je rustig kunnen adviseren.

Op afspraak:

Woensdag 17:00 – 21:00 
Vrijdag 17:00 – 21:00

Maak via de onderstaande kalender een afspraak

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.