Kennedy Chair | Zwart Essen | Offwhite Zitting
Kennedy Chair | Zwart Essen | Offwhite Zitting 177,06
Plaats in winkelwagen

Eetkamerstoelen

Cavel Design heeft een uitgebreid aanbod eetkamerstoelen. Of u nu stoelen zoekt voor in uw eetkamer, kantine of kantoorruimte, bij ons vindt u voor elke ruimte een geschikte stoel.

Creëer een gezellige sfeer aan uw eettafel met de eetkamerstoelen van Cavel Design

Creëer een gezellige sfeer aan je eettafel met de juiste eetkamerstoelen! Een eethoek is meer dan alleen een praktische plek om te eten. Hier kom je aan de eind van de dag samen met je gezin, familie en vrienden en maak je mooie herinneringen. Of je helpt je kind met zijn/haar huiswerk. Je deelt hier lief en leed. Daarbij draagt Cavel Design graag aan bij met comfortabele en mooie stoelen die een echte meerwaarde geven aan je eethoek!

Voor alle stijlen keuze!

Interieurstijlen verschillen tegenwoordig enorm. En hoewel de nadruk bij Cavel Design het meeste ligt bij design klassiekers met moderne vormgeving hebben wij ook een prachtige serie industriële eetkamerstoelen en stoelen die perfect passen in Scandinavische interieurstijlen. Wat natuurlijk ook heel goed kan is mix&match. Probeer eens verschillende stoelen aan 1 eettafel of gebruik verschillende kleuren om een speels karakter te creëren. De mogelijkheden zijn ongekend!

Onze bestsellers

Heb je al gezien dat wij een aantal prachtige design eetkamerstoelen in ons assortiment hebben? Wat helemaal van nu is zijn de houten stoelen. De meest populaire eetkamerstoel zijn de Artson Chairs, die in volledig notenhout is te verkrijgen. Andere populaire houten stoelen zijn onder andere de Kennedy Chairs, Wishwood Chair,  Bow Chairs,

Stoelen voor op kantoor

Ook voor het inrichten van uw kantoorruimtes bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben stoelen voor in uw kantine, vergaderruimte maar ook bureaustoelen. Een stoel is een belangrijke investering. Uw medewerkers zitten voor een groot gedeelte van de dag waarschijnlijk op één van de stoelen in uw pand. Daarom zijn al onze producten van hoge kwaliteit. Wilt u de stoelen eerst op locatie proberen? Dat is bij ons geen probleem! Vraag een gratis proefplaatsing aan en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit van onze producten.

Gratis bezorging en montage

Zoals bij vele aanbieders worden ook de stoelen van Cavel Design gratis bezorgd. Maar wist je dat wij de stoelen ook gratis bij u op locatie laten assembleren door onze logistiek partner. Een eenvoudig klusje vaak die u zelf ook kunt doen, maar er gaat wel kostbare tijd inzitten. Daarom worden alle stoelen gratis voor u gemonteerd en het verpakkingsmateriaal ook voor u afgevoerd. Zo kunt u uw tijd besteden aan andere dingen en hoeft u alleen nog maar te genieten van uw aankoop.

Veelgestelde vragen over Eetkamerstoelen

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.