Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30
Cavel CD 217 Softpad Bureaustoel Cognac Leer
Cavel CD 217 Softpad Bureaustoel Cognac Leer 367,-
Plaats in winkelwagen

Eames Redesigned

Door Cavel Design opnieuw vormgegeven re-design van de iconische design stoelen. Het enige alternatief met een hoge kwaliteitsnorm en de service van Cavel Design. Met nieuwe geregistreerde designs en unieke stukken welke eer doen aan de design filosofieën van het beroemde designer echtpaar.

Redesigned Charles Eames meubels

De design meubels van Charles en Ray Eames zijn zonder twijfel de meest beroemde design ter wereld. En dit is niet voor niks. Eames was een echte pionier in het toepassen van verschillende materialen in unieke designs en comfortabele meubels. Zijn bekendste ontwerpen zijn bijvoorbeeld de Eames Lounge Chair en kuipstoelen zoals de DAW Chair en de DSW Chair. Daarnaast is er van de hand van Charles & Ray Eames ook een ruime lijn aan bureaustoelen vindbaar, te denken aan de Eames ALU Group Office Chairs zoals de Cavel CD 117 lage rug bureaustoel en de Cavel CD 119 hoge rug bureaustoel. Of de Eames Softpad Group zoals de Softpad EA 217 en de EA 219. Dit is slechts een greep uit het veel grotere aanbod meubels die Charles & Ray Eames ontworpen hebben. Naast design meubels zijn hun werken ook uitgebreid met films en praktische gebruiksvoorwerpen die zeer uitgekiend zijn.

Wij delen ons aanbod aan Redesigned Eames meubels op in drie soorten, de Redesigned Eames Chairs ofwel stoelen voor aan de eettafel, de redesigned Eames bureaustoelen en tenslotte natuurlijk de Redesigned Eames Loungestoelen. Op deze pagina vind u meer informatie over deze drie soorten Redesigned Eames meubels.

Redesigned Eames Chairs

Allereerst hebben wij verschillende Redesigned Eames eetkamerstoelen in ons assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld Eames stoelen met een houten onderstel zoals de DSW Stoelen, maar ook eetkamerstoelen met juist een chromen onderstel zoals de DSR Stoelen. Naast deze eetkamerstoelen hebben wij ook barkrukken in ons assortiment met een houten onderstel zoals de DAW Barkrukken. Tenslotte hebben wij ook nog een volledig houten eetkamerstoel in ons assortiment, leuk voor in een Scandinavisch interieur, de DCW Stoel. Deze en nog veel meer varianten vind je op de pagina over de Redesigned Eames Chairs. Ook vind je daar meer informatie over alle stoelen!

Redesigned Eames bureaustoelen

Naast stoelen voor aan de eettafel hebben wij ook hele mooie redesigned Eames bureaustoelen in ons assortiment. Ook hier is veel te kiezen, zo hebben wij om te beginnen vijf verschillende modellen in ons assortiment. Daarnaast hebben wij natuurlijk een aantal populaire kleuren voor in een kantoor in ons assortiment. Voor de redesigned Witte Eames bureaustoelen, Zwarte Eames bureaustoelen, en Cognac / Bruine Eames bureaustoelen bent u bij Cavel Design aan het juiste adres! Voor sommige bureaustoelen is er eveneens nog een keuze mogelijk om te gaan voor een luxe leren variant Redesigned Eames bureaustoel. Kortom, keuze genoeg! Bekijk ook de Redesigned Eames bureaustoelen pagina, hier lichten we de verschillende modellen uit en ziet u ons volledige assortiment aan stoelen!

Eames Loungestoelen Redesigned

Naast stoelen om te werken of te gebruiken voor aan de eettafel dient ook het relaxen op een heerlijke Eames meubel nog even apart belicht te worden. Bij Cavel Design hebben wij een ruime variatie aan verschillende zogeheten Lounge Chairs van Eames beschikbaar. De bekendste is natuurlijk de Eames Lounge Chair, momenteel een zeer populair item in vele verschillende woonkamers. Daarnaast bieden wij ook de wat minder bekende loungestoelen van Eames aan zoals de Eames EA222 & EA223 Loungeset en de kleurrijke Eames schommelstoelen. Kijk voor een overzicht van alle modellen en meer informatie ook eens op de Redesigned Eames Loungestoelen pagina.

De designs van Charles & Ray Eames

Hoewel de meeste design meubels al ontworpen zijn tussen 1940 en 1965, vind je vele Eames stoelen nog steeds terug in hedendaagse interieurs. De ontwerpen zoals de succesvolle Eames Redesigned Lounge Chair zijn zo tijdloos dat ze ook in de interieurs van vandaag nog steeds perfect hun plaats vinden. Naast dat een meubelstuk mooi moet zijn vond Eames dat het ook echt gebruiksvoorwerpen zijn die voor de massa beschikbaar moest zijn. Met de hedendaagse productie van de originele Eames wordt deze massa niet meer bereikt, maar slechts de elite met een bijzonder goed gevulde portemonnee.

Daar waar de patenten voor veel designs verlopen zijn biedt het Cavel Design de mogelijkheid om deze uitvoering in een kwalitatief hoogwaardige reproducties aan te bieden. Zonder te comprimeren op kwaliteit vind je bij Cavel Design Eames design Redesigned meubels voor een scherpe prijs en zoals ze origineel bedoeld zijn. Daarnaast worden onze meubels altijd gratis geleverd en gemonteerd! Heeft u interesse in de Eames redesigned meubels? Bestel dan snel één van de vele modellen die wij in ons assortiment hebben! Bent u op zoek naar een specifiek model of kleur die u niet in ons assortiment kunt vinden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wie weet kunnen wij u op aanvraag toch aan uw droommeubel helpen!

Veelgestelde vragen over Eames Redesigned

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.