Cavel CD 219 Softpad Bureaustoel Cognac Leer
Cavel CD 219 Softpad Bureaustoel Cognac Leer 373,-
Plaats in winkelwagen

Bruine/Cognac Eames Redesigned Bureaustoelen

Bruine Eames redesigned bureaustoel kopen?

Bent u op zoek naar een mooie bruine/cognac Eames redesigned bureaustoel voor bij u thuis? Dan bent u bij Cavel Design aan het juiste adres! Speciaal voor u hebben we op deze pagina alle verschillende Eames redesigned bureaustoelen in het bruin/cognac geselecteerd. Zit er eentje naar uw smaak bij? Klik dan gerust op het product voor meer informatie. Zit er toch niet helemaal tussen wat u wilt? Bekijk dan eens de Eames redesigned bureaustoelen categorie.

Garantie voor een topproduct

Bij Cavel Design worden alle producten met 2 jaar fabrieksgarantie afgeleverd. Dit kunt u uitbreiden naar 3 jaar premium garantie voor slechts €27,95. Indien u hier voor kiest ontvangt u ook gratis een leather care kit en natuurlijk een garantiecertificaat. Heeft u problemen met uw stoel? Dan komt onze servicepartner direct op locatie om problemen op te lossen. Dát is de premium garantie van Cavel Design.

Bestel uw cognac Eames redesigned bureaustoel bij Cavel Design!

Bent u enthousiast geworden over de bruine/cognac Eames redesigned bureaustoelen? Bestel dan één van de modellen bij Cavel Design! Wij hechten natuurlijk veel waarde aan de kwaliteit van het product dat wij afleveren. Ditzelfde doen wij aan de service die wij hierbij leveren! Bij een uitstekend product hoort immers uitstekende service. Hierom worden alle bureaustoelen standaard gratis geleverd en ter plekke gemonteerd door ervaren monteurs van onze logistieke partner. Zo bent u er zeker van dat de stoelen correct worden gemonteerd en u er onbezorgd van kunt gaan genieten.

Heeft u nog vragen, zit uw droomstoel er niet tussen, of wilt u nog meer weten over de Eames redesigned bureaustoelen in het bruin? Neem dan contact met ons op. Eén van onze experts denkt graag met uw persoonlijke wensen mee.

Veelgestelde vragen over Bruine/Cognac Eames Redesigned Bureaustoelen