Cavel CD 219 Softpad Bureaustoel Cognac Leer
Cavel CD 219 Softpad Bureaustoel Cognac Leer 373,-
Plaats in winkelwagen

Cavel CD 219 Softpad Bureaustoelen

Geniet van de stijl en klasse van de Cavel CD 219 Softpad bureaustoelen van Cavel Design. Een kwaliteit alternatief voor exclusieve design iconen die nu voor iedereen binnen handbereik is. Geniet van rijk leer, een massief frame en comfortabel gevoerde pads voor optimaal comfort.

Eames EA219 Softpad Office Chair

Deze Cavel CD 219 bureaustoel is een tijdloze klassieker en al weer een halve eeuw geleden ontworpen. Desondanks blijft de Cavel CD 219 een perfecte bureaustoel! Stijlvol design wat vandaag de dag nog steeds zijn plek vindt in vele interieurs. Van de werkplek thuis tot aan grote multinational bedrijven, de Cavel CD 219 Softpad bureaustoel is toepasbaar in ieder stijlvol interieur. Naast het hoge comfort is de luxe uitstraling kenmerkend voor de EA 219 Eames redesigned bureaustoel.

Luxe en comfortabele bureaustoel

De Eames EA219 bureaustoel is ontstaan in 1960 met als uitgangspunt de 10 jaar eerder ontworpen aluminium serie. Daar waar de basis profilering vervaardigd uit gegoten aluminium hetzelfde is gebleven, is ervoor gekozen zitting uit te breiden met comfortabele kussens/pads. Deze pads geven extra comfort en een vollere uitstraling. Het mechaniek onder de zitting is ook hetzelfde gebleven. Waarom zou je ook iets veranderen wat al goed is!? Zo is de Cavel CD 219 bureaustoel voorzien van een kantelmechaniek welke compleet blokkeer baar is en welke in de losse stand ook in veerdruk instelbaar is. Dit laatste comfort dankzij het bewegelijke zitgedrag. Verder is er in de vijf-stervoet een zwarte gasveer geplaatst welke de Cavel CD 219 bureaustoel in hoogte verstelbaar maakt en 360 graden draaibaar.

Verschillende typen Cavel CD 219 Redesigned bureaustoelen

Natuurlijk hebben wij verschillende bureaustoelen EA219 types bij Cavel Design. Zo hebben wij vier verschillende kleuren: de Eames redesigned bureaustoel EA 219 cognac / bruinkleurig, en ook in wit, zwart en full black uitvoeringen. Ook hebben we naast de Eames redesigned 219 bureaustoelen ook het ‘kleinere broertje’ hiervan: de Cavel CD 217 bureaustoelen. Ideaal voor de mensen die een bureaustoel zoeken met een lagere rug.

Gratis levering & montage

De exclusieve service van Cavel Design is compleet gratis. Wij willen u namelijk compleet ontzorgen. Uiteraard is het monteren van de bureaustoel geen hoge wetenschap, maar wanneer u de stoel goed wilt monteren is dit iets waar u even tijd voor moet maken. Daarom nemen wij u dit graag uit handen en monteren wij de stoel voor u. Zo kunt u uw kostbare tijd aan andere dingen besteden. Ook het verpakkingsmateriaal wordt netjes voor u afgevoerd en op de juiste manier gerecycled. Het enige dat u hoeft te doen is de bureaustoel bestellen in de voor u gewenste kleur, en wij doen de rest!

Zorgeloos genieten van uw Cavel CD 219 bureaustoel

Kwaliteit is voor Cavel Design van hoog belang. Zo ook voor de Cavel CD 219 bureaustoel. We besteden in het productieproces, opslag- en distributieproces en in het verzendingsproces daarom extra aandacht en controle aan de bureaustoel. Daarbij heeft u standaard gratis 2 jaar garantie. Wilt u toch extra zekerheid en een uitgebreidere garantie en zekerheid? Dan kunt u kiezen voor het uitgebreidere 3- of 5-jaars premium garantie pakket. Hierbij wordt bij levering gratis een leather carekit geleverd en ontvangt een garantie certificaat. Daarmee kunt u onder andere ook aanspraak maken op de vlekkenservice, en bij calamiteiten komt onze service partner (waar u rechtstreeks contact mee kunt opnemen) bij u op locatie om de problemen op te lossen.

Veelgestelde vragen over Cavel CD 219 Softpad Bureaustoelen

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.