Ronde Tulip Eettafel Wit Keramiek | Naturel Onderstel
Ronde Tulip Eettafel Wit Keramiek | Naturel Onderstel 737,-
Plaats in winkelwagen

Eettafels Met Keramisch Blad

Als je opzoek bent naar een eettafel met een degelijk sterk blad, keramiek heeft een natuur steen uitstraling en geeft een prachtig contrast met hout. Elk blad heeft zijn unieke eigen patronen. Geniet van alle voordelen van keramische eettafels van Cavel Design: oerdegelijk, gratis bezorgd en gratis montage.

Ontdek de pracht van eettafels met keramisch blad van Cavel Design

Bij Cavel Design vind je een indrukwekkende collectie eettafels met keramisch blad die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn. Van Japandi-stijl tot Scandinavisch design, onze eettafels belichamen vakmanschap en elegantie. Met een focus op kwaliteit en veelzijdigheid bieden wij een scala aan opties om aan jouw specifieke smaak en behoeften te voldoen.

Japandi eettafel: perfecte harmonie van Deens ovaal en keramiek

Onze Japandi eettafels zijn een samensmelting van Deense finesse en Japanse minimalisme, en ze zijn verkrijgbaar met een keramisch blad in verschillende kleuren. Of je nu de voorkeur geeft aan een tijdloos wit keramisch blad of een stoer antraciet keramisch blad, wij hebben de perfecte tafel voor jouw ruimte. Deze tafels stralen rust en sereniteit uit, waardoor ze ideaal zijn voor een stijlvolle eetervaring.

Tulip tafel: Eigentijdse ronde eettafel met keramisch blad

De Tulip tafel van Cavel Design is een meesterwerk van modern design en functionaliteit. Met zijn ronde vorm en keramisch blad is deze tafel een blikvanger in elke ruimte. Of je nu een eettafel zoekt voor een intieme dinersetting of een gezellige brunch met vrienden, de Tulip tafel biedt de perfecte setting. Kies uit een assortiment van keramische bladkleuren, van klassiek wit tot levendig antraciet, voor een tafel die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Gratis bezorging en montage, plus maatwerkopties in onze showroom

Bij Cavel Design streven we naar een moeiteloze winkelervaring. Daarom bieden we niet alleen gratis bezorging en montage van onze eettafels met keramisch blad, maar hebben we ook een uitnodigende showroom in Lutten. Hier kun je onze volledige eettafelcollectie bewonderen, inclusief meer maatwerkopties en kleurvarianten dan online beschikbaar zijn. Ontdek onze prachtige walnoothouten eettafel met keramisch blad of bewonder het verfijnde design van ons keramische blad met essen poten. Wat je voorkeur ook is, bij Cavel Design vind je de perfecte eettafel voor jouw huis.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.