Florence Knoll Hoekbank Zwart Leer (Hoek Links)
Florence Knoll Hoekbank Zwart Leer (Hoek Links) 1.997,-
Plaats in winkelwagen

Hoekbanken

De Knoll collectie hoekbanken vind je in deze categorie. Met de chaise longue aan de linkerzijde en de rechterzijde. Ruim aanbod aan kleuren in leer en velvet kun je direct online bestellen en wordt on demand gemaakt en geleverd in 10-14 weken.

Een hoekbank kopen?

Bent u op zoek naar een mooie hoekbank? Dan bent u bij Cavel Design aan het juiste adres. Wij hebben verschillende hoekbanken van verschillende stoffen. Een hoekbank is erg makkelijk en praktisch. Er kunnen veel mensen tegelijkertijd op zitten, maar u kunt er ook heerlijk op relaxen.

Past een hoekbank wel in mijn interieur?

Wij proberen u zoveel mogelijk specificaties te geven over de hoekbanken die wij aanbieden. Naast dat een hoekbank er mooi uit moet zien, is het natuurlijk ook belangrijk dat de bank qua afmetingen past in uw huidige interieur. Daarom proberen wij u zoveel mogelijk informatie te geven over de hoekbanken die wij aanbieden. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.”

Veelgestelde vragen over Hoekbanken

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.