Eames Lounge Chairs XL

Eames Lounge Chair XL Replica

Het is al meer dan 60 jaar geleden dat de Eames Lounge Chair is ontworpen, maar nog steeds is deze stoel erg populair. De beroemde fauteuil is in de traditionele uitvoering voor sommige mensen vrij klein. Daarom is er in 2007 een grotere uitvoering in hetzelfde design uitgebracht. Maar Cavel Design gaat nog een stapje verder. Exclusief bij ons vindt u de Eames Lounge Chair XL in replica uitvoering. Bent u 1,80m of langer? Dan is de XL variant de meest comfortabele fauteuil voor u! De Eames Lounge Chair XL wordt alleen compleet met bijbehorende voetenbank geleverd. Zo geniet u van optimaal comfort.

Uniek design en comfort

Bent u al jarenlang gek van het design van de Eames Lounge Chair, maar zit de bekende uitvoering gewoon niet comfortabel voor u, omdat deze te klein is? Dan is de Eames Lounge Chair XL replica echt perfect voor u! Wij hanteren hoge kwaliteitseisen aan onze lounge chairs, zo ook voor de XL uitvoering. En daar zijn wij uniek mee en trots op! Ben jij groter dan 1,80m maar uw partner niet? Dan nog is de Eames Lounge stoel replica XL uitvoering vaak de beste keuze, omdat bijna alle mensen de Eames Lounge Chair XL wel comfortabel vinden zitten.

Kwaliteit Eames lounge replica

Aan alle Eames Lounge Chairs van Cavel Design worden hoge kwaliteitseisen gesteld. Wij controleren dit vanaf onze eigen assemblage hal in China tot in uw interieur. Zo worden de producten in de assemblage fabriek gecontroleerd, maar ook tijdens alle tussenstops vindt er een extra controle plaatst. Daarbij wordt de bezorging van de meubels met grote zorg uitgevoerd door een betrouwbare transportpartner. Ook de materialen die we gebruiken worden vooraf zorgvuldig geselecteerd. Denk hierbij aan het foam, de houten schalen, de massieve metalen delen en de hoge kwaliteit leer.

Premium garantie

Hoge kwaliteit kun je waarborgen. En ook wij staan voor onze producten, daarom geven wij standaard 2 jaar garantie. Dit is vooral voor constructieve (elementaire) delen. Wilt u extra service en garantie? Dat kan! U kunt ervoor kiezen om een premium garantie pakket af te nemen. Dit kan al vanaf 39,- en hier zit standaard onder meer al een onderhoudsmiddel en een vlekkenservice bij inbegrepen. Zo bent u verzekerd van 100% garantie en jaren zitplezier!

iDeal-logo Visa-logo Mastercard-logo SEPA-logo

Shop

Klantenservice

Bereikbaar vanaf 09:00