Betaalmethodes - Cavel Design
;

Betaalmethodes

Het is mogelijk om bij Cavel Design met diverse betaalmethodes te betalen. Welke betaalmethodes wij aanbieden ziet u hieronder. Inclusief een korte beschrijving van de betaalmethode.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Creditcard betalen

De creditcard is tegenwoordig één van de meest gebruikte betaalmiddelen in de hele wereld. Vooral in landen als Amerika is de creditcard erg populair, maar ook in Europa word er steeds meer gebruik van gemaakt. De betaling met een creditcard gaat snel en gemakkelijk en jij hebt bij online kopen de voordelen van vele garanties.

Mister Cash / Ban Contact

Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor onze Belgische klanten. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

Rembours, betalen bij levering

Met rembours betaald u aan de koerier bij levering. U hoeft de bestelling dus niet vooruit te betalen. Betaling kan contant, of met pin. Cavel Design adviseert rembours betaling als u bedrijfsmatig koopt.

Bankoverschrijving

Ook is bankoverschrijving mogelijk. U word dan via ons afrekenscherm doorgeleid naar bankoverschrijving pagina. Vult u in het scherm uw email adres in en verstuur deze dan naar uw email. U ontvangt dan in uw mailbox de betalings gegevens en kunt via uw eigen online bankieren de betaling overboeken.