Betaalmethodes

Het is mogelijk om bij Cavel Design met diverse betaalmethodes te betalen. Welke betaalmethodes wij aanbieden ziet u hieronder. Inclusief een korte beschrijving van de betaalmethode.

AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor caveldesign.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDEAL

Mister Cash / Ban Contact

Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor onze Belgische klanten. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

mrcash-logo

 

Bankoverschrijving

Ook is bankoverschrijving mogelijk. U word dan via ons afrekenscherm doorgeleid naar bankoverschrijving pagina. Vult u in het scherm uw email adres in en verstuur deze dan naar uw email. U ontvangt dan in uw mailbox de betalings gegevens en kunt via uw eigen online bankieren de betaling overboeken.

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

 

AfterPay voert voor caveldesign.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij caveldesign.com achteraf betalen tot een bedrag van €250,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €1000,- . Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Creditcard betalen

De creditcard is tegenwoordig één van de meest gebruikte betaalmiddelen in de hele wereld. Vooral in landen als Amerika is de creditcard erg populair, maar ook in Europa word er steeds meer gebruik van gemaakt. De betaling met een creditcard gaat snel en gemakkelijk en jij hebt bij online kopen de voordelen van vele garanties.

Veilig betalen via creditcard

Rembours, betalen bij levering

Met rembours betaald u aan de koerier bij levering. U hoeft de bestelling dus niet vooruit te betalen. Betaling kan alleen contant, of met pin vanaf €1500,- Cavel Design adviseert rembours betaling als u door Afterpay geweigerd word of als u bedrijfsmatig koopt.

rembours

ENTER YOUR EMAIL AND GET

10% OFF

Be the first to know about our exclusive items, New catalogs and special promotions.