Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30
Florence Knoll Chair Zwart Leer
Florence Knoll Chair Zwart Leer 797,-
Plaats in winkelwagen

Florence Knoll Chairs

Modern Italiaans design. De Knoll fauteuil straalt stijl en elegantie uit. Strak vormgegeven en gemaakt uit hoogwaardige materialen. Speciaal voor jou on-order geproduceerd. Stel hem zelf helemaal samen in de showroom of kies online je favoriet.

Knoll Chairs: Italiaans Design in Perfectie

Cavel Design presenteert met trots de Knoll Chairs, een prachtige samensmelting van modern Italiaans design en ultiem comfort. Deze fauteuils belichamen de essentie van stijl en vakmanschap, waardoor ze een verfijnde toevoeging zijn aan elk interieur.

Een unieke ervaring in comfort en stijl

Het ontwerp van de Knoll Chairs is doordrenkt met elegantie en luxe. Met een combinatie van gecapitonneerde details en strakke lijnen, stralen deze fauteuils een tijdloze klasse uit die de esthetiek van elke ruimte verrijkt. Het comfort wordt verzekerd door het gebruik van hoogwaardig schuim met hoge dichtheid, waardoor een perfecte balans tussen zachtheid en ondersteuning wordt bereikt.

Maatwerk opties voor jouw perfecte Knoll Chair

Bij Cavel Design geloven we in het bieden van keuzemogelijkheden die aansluiten bij de unieke smaak van onze klanten. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan bekledingsopties voor de Knoll Chairs. Naast de online beschikbare kleuren, bieden we ook een ruime selectie aan leersoorten en stoffen in verschillende kleuren en texturen. Zo kun je jouw fauteuil volledig personaliseren, zodat deze perfect past bij jouw visie en interieur.

Ervaar de Knoll Collectie in onze showroom

Wil je de Knoll Chairs van dichtbij ervaren? Bezoek dan onze showroom in Lutten, waar je niet alleen onze collectie kunt bewonderen, maar ook de verschillende bekledingsopties kunt zien en voelen. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte fauteuil die voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Met gratis levering maken we het nog eenvoudiger om jouw droomfauteuil naar huis te brengen.

Veelgestelde vragen over Florence Knoll Chairs

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.