Cavel Lounge Chair Wit Boucle | Essen Schalen
Cavel Lounge Chair Wit Boucle | Essen Schalen 797,-
Plaats in winkelwagen

Draaifauteuils

Voel de draai van luxe en verwenning met onze exclusieve draaifauteuils. Ontdek ons assortiment draaibare fauteuils en vind het perfecte model voor jouw ontspanningsmomenten.

Design draaifauteuil kopen bij Cavel Design

Ontdek het uitgebreide assortiment draaistoelen bij Cavel Design en geef jouw woonkamer een verdraaid comfortabele upgrade. Na een lange dag verlang je naar een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Onze draaistoelen bieden precies dat.

Wij bieden een ruim aanbod aan stijlen, materialen en kleuren design fauteuils. Zo kan je in onze uitgebreide collectie de perfecte draaifauteuil kopen dat voldoet naar jouw wensen. Een stoel die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en interieur. Laat je inspireren door de mogelijkheden en creëer een fauteuil die aansluit bij jouw woonstijl.

Waarom Kiezen Voor Onze Draaifauteuils?

360-graden draaibaarheid: Onze draaifauteuils zijn 360- graden draaibaar. Zo kan je met gemak om je heen draaien.

Design op zijn best: Elk model is zorgvuldig ontworpen. Niet alleen functioneel te zijn, maar ook om een visueel hoogtepunt in jouw interieur te zijn.

Comfort zonder Compromis: Onze draaifauteuils combineren stijl met ultiem comfort. Hierdoor zijn ze de ideale metgezel zijn voor ontspanning en sociale bijeenkomsten.

Draaistoel woonkamer collectie

Elke stoel vertelt een verhaal. Wij lichten deze graag met een aantal van onze draaistoelen uit.

Cavel Lounge Chair – Modern Luxe: De Cavel Lounge Chair is meer dan alleen een zitmeubel. Het is een statement van modern luxe. Met zijn eigentijdse design brengt deze fauteuil een nieuwe dimensie van comfort in jouw leven. Ontspan in stijl en geniet van de vrijheid van 360-graden draaibaarheid om jouw omgeving moeiteloos te verkennen.

Flegg Chair – Hedendaagse Verfijning: De Flegg Chair straalt hedendaagse verfijning uit met een twist. Deze stoel is perfect voor degenen die op zoek zijn naar comfort en stijl in hun interieur. Laat jouw kamer uitblinken met deze prachtige draai fauteuil.

Sean Chair – Tijdloze Elegantie: De Sean Chair is het zusje van de Flegg Chair .Met zijn draaibare kenmerken voegt deze fauteuil verfijning toe aan elke ruimte. Geniet in stijl terwijl je een boek leest, een film kijkt of gewoon ontspant. De Sean Chair biedt een comfortabele draai aan jouw dagelijkse routine.

Geef draai aan jouw favoriete stoel en stel hem in jouw stijl samen

Bij Cavel Design geloven we in de vrijheid van keuze. Daarom kan je bij ons kiezen uit diverse stoffen, kleuren en materialen. Zo kan je geheel naar eigen stijl jouw stoel samenstellen.

Stoffen en materialen

Alle stoelen zijn te verkrijgen in verschillende stoffen en materialen. Gaat je voorkeur naar een luxe draaifauteuil, kijk dan eens naar onze leren draaifauteuils. Als je op zoek bent naar een knusse draaibare stoel, dan is een teddy draaifauteuil iets voor jou!

Je kunt voor elke fauteuil ook kleurstalen bestellen. Zo kan je de stof en kleur eerst thuis bekijken voordat je het product aanschaft. Wil je een het in een kleur hebben die niet op onze webshop staat? Neem dan contact op met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Functies en Comfort

Voor de mensen die extra comfort willen hebben, hebben wij ook een draaibare fauteuil met armleuning beschikbaar. Als je echt optimaal wilt genieten dan adviseren wij om en een bijpassende ottoman bij te nemen. Ook de ottoman is net als de stoel 360 graden draaibaar. De ottomon kan via de pagina van je gewenste draaifauteuil besteld worden.

Vind je de keus nog verdraaid lastig?

Vind je het online bestellen lastig of wil je het eerst in onze winkel uitproberen? Draai er niet om heen en kom langs in onze Showroom. Ontdek onze collectie en ervaar zelf alle de mogelijkheden om jouw draaifauteuil samen te stellen.

Wij helpen jou hiermee graag overweg. Kom gerust langs tijdens onze standaard openingstijden of maak een online afspraak via onze kalender.

Veelgestelde vragen over Draaifauteuils

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.