Contact - Cavel Design

Contact


Stuur een email

Wilt u direct contact met ons per e-mail. Dan kunt onderstaand contact formulier invullen en versturen.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze producten, service of andere vragen? Wij zijn bereikbaar per e-mail, telefoon en chat. Hieronder vindt u ook een contact formulier.

TELEFOON

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 22:00. Tevens zijn wij bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen van 9:00 tot 17:00. Telefoon nummer: +31 (0) 85-3330024

E-MAIL

Wij zijn per e-mail ook bereikbaar. U mag binnen 1 werkdag een reactie van ons verwachten. Hou er rekening mee dat in het weekend of met feestdagen de reactie tijd iets langer kan zijn. Wij streven ernaar al uw vragen z.s.m. te beantwoorden. E-mail: info@caveldesign.com

CHAT

Wij zijn op werkdagen tussen 9:00 & 17:00 en op zaterdagen, zondagen en feestdagen van 09:00 tot 17:00 ook bereikbaar via de chat op de website. Als u onderop de website de knop “Chat” ziet, zijn wij beschikbaar per chat. Klik hierop en u kunt al uw vragen stellen. Staat er in de knop “Bericht”, dan kun u ook uw vraag stellen en word deze per mail naar ons doorgestuurd. Deze antwoorden wij ook binnen 1 werkdag.

Showroom

Wilt u onze meubelen eerst bezichtigen? Dan nodigen we u graag uit in onze bescheiden showroom. In onze showroom staan we u graag te woord als u vragen heeft. Ook als u een product wilt laten customizen, kunt u hier de kleurstalen en opties bekijken.


Openingstijden Showroom

I.v.m. de problematiek omtrent het coronavirus (COVID-19) hebben wij besloten om in ieder geval t.m. 04-04-2020 de showroom gesloten te houden. Wij blijven online bereikbaar voor klantenservice en bestellingen.

Adres showroom

Julianastraat 1a
7701GH Dedemsvaart

De ingang van onze showroom is te vinden tussen de Schuurman Schoenen en Grandcafe 't Dorp.


Schikken de openingstijden niet? Maak een afspraak buiten onze openingstijden via de volgende button: