Contact

Heeft u vragen over onze producten, service of andere vragen? Wij zijn bereikbaar per e-mail, telefoon en chat. Hieronder vind u ook een contact formulier.

TELEFOON
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00. Tevens zijn wij bereikbaar op zaterdag van 9:00 tot 16:00.
Telefoon nummer: 0031 (0) 85-0479625

E-MAIL
Wij zijn per e-mail ook bereikbaar. U mag binnen 1 werkdag een reactie van ons verwachten. Hou er rekening mee dat in het weekend of met feestdagen de reactie tijd iets langer kan zijn. Wij streven ernaar al uw vragen z.s.m. te beantwoorden.
E-mail: info@caveldesign.com

CHAT
Wij zijn op werkdagen tussen 9:00 & 17:00 en op zaterdagen van 09:00 tot 16:00 ook bereikbaar via de chat op de website. Als u onderop de website de knop “Chat” ziet, zijn wij beschikbaar per chat. Klik hierop en u kunt al uw vragen stellen. Staat er in de knop “Bericht”, dan kun u ook uw vraag stellen en word deze per mail naar ons doorgestuurd. Deze antwoorden wij ook binnen 1 werkdag.

KLACHTEN & GARANTIES
Voor klachten en garanties verwijzen wij u graag door naar onze speciale pagina. Vul hier het formulier en wij zullen binnen 1 werkdag reageren.

RETOURNEREN
Wilt u uw bestelling retourneren, dan kunt u dat via onze retourpagina doen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen. LET OP: lees alle retourvoorwaarden en kosten goed alvorens retour aanvraag te doen.

DIRECT CONTACT
Wilt u direct contact met ons per e-mail. Dan kunt onderstaand contact formulier invullen en versturen.

VESTIGINGSADRES

Room 2417 Block A, China Shine Plaza
No.9 Linhe Xi Road
Tianhe District
Guangzhou 510610
China