Morgen weer bereikbaar vanaf 09:30
Cavel CD 119 Bureaustoel Blauw Linnen | Zwart Frame
Cavel CD 119 Bureaustoel Blauw Linnen | Zwart Frame 343,-
Plaats in winkelwagen

Cavel CD 119 Bureaustoelen

De Cavel CD 119 bureaustoelen zijn het alternatief voor iconisch design. Beschikbaar in top grain leer en linnen in vele kleuropties, zo is er voor ieder interieur een stijlvolle bureaustoel om uit te kiezen. Gratis bezorging en staffelkortingen zorgen ervoor dat je nog meer kunt genieten van je aankoop.

Eames redesigned bureaustoel EA 119 Strak design & functioneel ontwerp

De Eames redesigned bureaustoel EA 119 van Cavel is een mooie Redesigned stoel met hoge rug en is geïnspireerd op het alom bekende EA119 ontwerp van het ontwerpersduo Charles & Ray Eames. Deze kwaliteitsstoel is geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik en dankzij het design zeer toegankelijk in alle stijlvolle interieurs. Dankzij het slanke design en contrast van de gekozen materialen is de Eames redesigned 119 Redesigned bureaustoel wereldberoemd geworden en wordt deze nog steeds veelvuldig in vele kantoren en gebouwen gebruikt als elegant meubelstuk voor effectief gebruik. Dankzij de afstelmogelijkheden en de perfect zit vorm is deze stoel ook zeer comfortabel.

Ideaal voor vergaderingen en meetings

Met de Eames EA119 bureaustoel breng je je interieur werkelijk naar een hoger niveau als het gaat om uitstraling. Daarnaast is de EA119 Redesigned perfect in te stellen in hoogte, beschikt over een kantelfunctie (vast en los en de veerdruk is instelbaar) en is de stoel 360 graden draaibaar. Hiermee heb je een goede basis en in alle opzichten een perfecte stoel voor je werkplek of vergaderruimte.

De EA Serie bureaustoelen

De Eames redesigned bureaustoel EA serie is één van de meest beroemde en geliefde serie uit de geschiedenis van kantoorinrichting. En dat is niet voor niets. De stoel straalt luxe en comfort uit. De stoelen zijn in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar zodat ze altijd passen bij je interieur. Daarnaast zijn er ook verschillende varianten beschikbaar, zowel met hoge- als lage rugleuning. De Eames EA117 is de uitvoering met een lage rug. 

Geschikt voor zowel thuiswerkers als voor grote kantoren

De Eames redesigned bureaustoel EA serie wordt veel gebruikt bij zowel thuiswerkers als op grote kantoren. We hebben met deze serie al menig groot kantoor mogen invullen en de stoelen zijn bij iedereen geliefd en uitstekend geschikt voor een volledige werkdag.Of u nu uw werkplek thuis of op de zaak wilt verrijken, met de Cavel CD 119 bureaustoel in leer of in linnen haalt u een ware aanwinst in huis!

Gratis bezorging en montage

Ken je dat, je bent altijd druk en komt eigenlijk niet toe aan de rompslomp van het bestellen van een nieuwe bureaustoel, maar je bent toch echt toe aan een nieuwe bureaustoel. Cavel Design maakt het je daarom zo gemakkelijk mogelijk. Bij het online bestellen van uw Cavel CD 119 bureaustoel kun je direct een datum van bezorging kiezen. Een dag van te voren ontvang je van onze logistiek partner nog een tijdsindicatie van bezorging met een tijdsraam van 2 uur. Bij aankomst wordt de bureaustoel voor je uitgepakt, gemonteerd en ook het verpakkingsmateriaal wordt voor je afgevoerd. Dit hele proces is gratis. Bestel dus heel eenvoudig je Cavel CD 119 bureaustoel en geniet van het comfort dat deze stoel te bieden heeft!

Veelgestelde vragen over Cavel CD 119 Bureaustoelen

Waar vind ik goeie bureaustoel voor mijn kantoor?

Ben je opzoek naar een comfortabele bureaustoel voor je kantoor? Dan is de Cavel CD  119 bureaustoel allicht iets voor jou. Ook als je regelmatig bezoekers op je kantoor ontvangt dan zul je een uitstekende professionele indruk maken met de Cavel CD 119 bureaustoel

Waar vind ik een Eames EA 119 bureaustoel?

Bij Cavel Design  vind je een geweldig alternatief voor de Eames EA 119 bureaustoel. Namelijk de Cavel CD 119 bureaustoel. Voor slechts een fractie van de prijs haal je dezelfde kwaliteit in huis die ook nog eens gratis bezorgd en gemonteerd word.

Wat is het verschil tussen een echte Eames bureaustoel en een replica?

De Cavel CD bureaustoelen wijken op vele punten af van een orginele Eames bureaustoelen, zonder van de iconische stijl af te wijken. Zo is het gehele frame inclusief de armleuningen geheel anders opgebouwd, maar nog steeds van massieve aluminium delen. Ook de bekleding heeft de bekende stijl, maar is compleet anders als je de Cavel bureaustoelen en de Eames bureaustoelen naast elkaar zet. Een betaalbaar alternatief om zeker te overwegen als je op zoek bent naar een Eames bureaustoel.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.