Cavel CD 117 Bureaustoel Blauw Linnen | Zwart Frame
Cavel CD 117 Bureaustoel Blauw Linnen | Zwart Frame 337,-
Plaats in winkelwagen

Cavel CD 117 Bureaustoelen

De Cavel CD 117 bureaustoelen hebben een comfortabele ergonomische vormgeving. Met vele kleuren leer en stof heb je voor ieder zakelijk interieur een stijlvolle optie. Geniet van de klasse, comfort en de daarbij behorende service van de Cavel Design

De Cavel CD 117 Bureaustoel bij Cavel Design

De Cavel CD 117 bureaustoel is een van de eerste bureaustoelen waarbij er echt veel tijd is besteed aan het ontwerp en dan vooral aan de ergonomische vormgeving. Voor Charles en Ray Eames was functionaliteit het belangrijkste aspect. Daarna kwam de esthetische uitstraling waarbij er dankzij het geniale ontwerpersbrein geen compromissen gedaan werden. De Cavel CD 117 bureaustoel van Cavel Design is daarbij een uitvoering waarbij de originele designaspecten gerespecteerd en gehanteerd zijn. Wij hopen met onze service daarbij nog een extra waarde voor onze klanten te bieden, waarbij bezorging EN montage volledig bij de prijs inbegrepen zit. Daarbij kun je kiezen tussen de Eames redesigned 117 Redesigned bureaustoel in leer of in linnen stof. Welke heeft uw voorkeur? Heeft u liever een model met een hogere rug? Bekijk dan eens de CD 119 variant.

Aluminium Group

De Cavel CD 117 Office Chair was een niet op zichzelf staand product. Het was een product welke onder een complete range aan meubilair viel met de naam Eames Aluminium Group. Deze groep aan producten varieert van bureaustoelen en vergaderstoelen tot aan Lounge Chairs vervaardigd in dezelfde basis, namelijk aluminium. Deze specifieke bureaustoel heet dan ook wel de aluminum chair EA 117. De essentiële kenmerken van de ontwerpen van het Eames duo zijn hier in meegenomen met als belangrijkste pijlers dat de eenvoud in de basis (het frame) toepasbaar was voor meerdere modellen en dat de basis niet in de zitting zit, maar het basisframe waarin een bespannen bekleding het 2e element is wat voor het daadwerkelijk productvorming zorgt. Destijds uniek in de filosofie van Eames, waarin normaliter juist de zitting de basis vormt van waaruit verder gewerkt werd.  De vooral slanke vormgeving met het contrasterende materiaal maakt daarbij dat deze zeer elegante serie zeker een welgeziene verschijning is die vandaag de dag nog steeds perfect is voor hedendaagse interieurs.

Bij Cavel Design is gratis montage ingegrepen!

Wij zijn van mening dat bij een topproduct ook topservice vanzelfsprekend moet zijn. Daarom worden alle Cavel CD 117 bureaustoelen gratis geleverd en ter plekke gemonteerd door ervaren monteurs van onze logistiek partner. Deze service zijn wij uniek mee, en hoewel montage misschien geen hoge wiskunde is, scheelt het u wel kostbare tijd en weet u ook zeker dat uw EA 117 bureaustoel perfect in elkaar zit. Ook het verpakkingsmateriaal wordt netjes voor u afgevoerd. Na aankoop bij Cavel Design hoeft u dus alleen nog maar te genieten van uw Eames redesigned bureaustoel EA 117 Redesigned.

Premium garantie op Cavel CD 117 bureaustoel

Geïnteresseerd in een EA 117 bureaustoel van Cavel Design? Standaard worden alle producten van Cavel Design met 2 jaar fabrieksgarantie geleverd. Maar u kunt er ook voor kiezen om de 3-jaars premium garantie pakket af te nemen. U krijgt bij uw Cavel CD 117 Bureaustoel dan een certificaat en een speciale carekit. Bij eventuele calamiteiten kunt u daarmee in elk aspect aanspraak maken op uw garantie. U kunt dan rechtstreeks contact opnemen met onze gespecialiseerde service partner welke bij u op locatie komt om het probleem op te lossen. Hier valt zelfs de vlekkenservice onder. Deze service is bij te bestellen voor slechts €27,95 meerprijs, waarna u 100% zorgeloos kunt genieten van uw Cavel Design Cavel CD 117 bureaustoel.

Veelgestelde vragen over Cavel CD 117 Bureaustoelen

Waar vind ik een Eames EA 117 replica bureaustoel

Bij Cavel Design vind je een alternatief op de Eames EA 117 bureaustoel. Zo hebben wij de redesigned Cavel CD 117 bureaustoelen in vele kleuren. Een uniek design die betaalbaar is voor iedereen!

Wat kost de Eames EA 117 Redesigned bureaustoel

De Cavel CD 117 bureaustoel is al verkrijgbaar vanaf € 347,- . Daarnaast bieden wij al staffelkortingen vanaf 2 stuk of meer.

Wat is de beste aanbieder van Eames EA 117 bureaustoelen

Bij Cavel Design bieden wij een goed alternatief voor de prijzige Eames bureaustoelen. Zo worden de Eames Redesigned CD 117 al gratis geleverd vanaf € 347,- Hiervoor heb je een leren of stoffen bureaustoel die ook nog eens gratis voor je gemonteerd word als je kiest voor onze premium bezorgservice.

Extra Algemene Voorwaarden Maatwerk Producten

  • Levertijd 8-14 weken na bestellen/aanbetalen. Dit kan met maximaal 8 weken verlengd worden door omstandigheden buiten machte van Cavel Design (bijv. vertragingen tijdens verscheping of douane formaliteiten)
  • Bij akkoord word 50% aanbetaald. Resterende 50% dient uiterlijk bij levering voldaan te worden.
  • Zodra 50% aanbetaald is word productie direct in gang gezet door Cavel Design. Bij annulering door de consument zal de aanbetaling niet gecrediteerd worden i.v.m. gemaakte productie en onkosten.
  • Annulering van de bestelling na het akkoord gaan van deze voorwaarden kan alleen schriftelijk en/of per email door de consument aangegeven worden.
  • Eindlevering zal op afspraak plaatsvinden zonder extra kosten voor de consument. Consument is zelf verantwoordelijk om de juiste contact gegevens bij bestellen in te vullen waarop contact opgenomen kan worden om de afleverafspraak te overleggen.
  • Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur na aanbetaling gedaan worden. De daarbij komende eventuele meer prijs zal opvolgend binnen 48 uur voldaan worden door de consument.